@TIOH sessie juni 2019: verschil tussen versies

Uit NORA Online
Ga naar: navigatie, zoeken
(correctie locatie)
k (M.M.Vos heeft pagina @TIOH sessie april 2019 hernoemd naar @TIOH sessie juni 2019: erplaatst)
(geen verschil)

Versie van 21 mei 2019 om 14:36

Bijeenkomst van architectuur-community Toezicht Inspectie Opsporing Handhaving (@TIOH) op donderdag 25 april 2019, 13.00-16.30 uur, locatie: Bezoekerscentrum van De Nederlandsche Bank, Sarphatistraat 1 Amsterdam.
Doel: Kennisdelen, inspireren en van elkaar leren.
Doelgroep: Iedereen die met architectuurEen beschrijving van een complex geheel, en van de principes die van toepassing zijn op de ontwikkeling van het geheel en zijn onderdelen. bezig is in een publieke organisatie die (o.a.a) een taak heeft in de domeinen Toezicht, Inspectie, Opsporing en/of Handhaving.
Contactpersoon: Marieke Vos
Aanmelden: marieke.vos@ictu.nl.Tweede sessie van de architectuur-community Toezicht Inspectie Opsporing Handhaving (@TIOH). Op het programma in ieder geval een kijkje in de keuken van DNB Toezicht, met oog voor de digitale ambitie en voorbeelden van innovatief gebruik van data (science) in het toezicht. Andere onderwerpen kunnen nog worden aangemeld, zeker als ze hier bij aansluiten.

NB: De community heeft een besloten Pleio-groep waarop documenten en verslagen gedeeld worden. Alleen mensen die beschikken over een mailadres van een publieke organisatie in de domeinen Toezicht Inspectie Opsporing en/of Handhaving mogen hiervan lid worden.