BAG/bevragen

Uit NORA Online
Versie door Jdirks2 (Overleg | bijdragen) op 21 mei 2019 om 16:18 (Tekst vervangen - 'BAG (Basisregistraties Adressen en Gebouwen)' door 'BAG (Basisregistratie Adressen en Gebouwen)')

(wijz) ← Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)
Ga naar: navigatie, zoeken
 
Elementtype.png
DienstEen afgebakende prestatie van een persoon of organisatie (de dienstverlener), die voorziet in een behoefte van haar omgeving (de afnemers). op concreter niveau van 'Voorziening/BouwsteenVoorziening die deel uitmaakt van de infrastructuur van de e-overheid.', dat door een afnemerDe persoon of organisatie die een dienst in ontvangst neemt. Dit kan een burger, een (medewerker van een) bedrijf of instelling dan wel een collega binnen de eigen of een andere organisatie zijn. kan worden gebruikt.

Eigenschappen

TitelBAG bevragen
BeschrijvingWebservice voor het geautomatiseerd bevragen van de LV-BAG met behulp van software van de afnemerDe persoon of organisatie die een dienst in ontvangst neemt. Dit kan een burger, een (medewerker van een) bedrijf of instelling dan wel een collega binnen de eigen of een andere organisatie zijn..

BAG Bevragen kan de volledige levenscyclus van een object opvragen.

BAG bevragen op website Kadaster.
ProducttypeDirecte gegevensverstrekking via webservice
Zoekingangenadresseerbaar object op ID en op adres, nummeraanduiding op ID en op adres, pand op ID, woonplaats op ID en op naam, openbare ruimte op ID en op naam, openbare ruimte via woonplaatsID, nummeraanduiding via openbare ruimte ID
Verstrekkingalle attributen worden verstrekt; zowel actuele als historische gegevensWeergave van een feit, begrip of aanwijzing, geschikt voor overdracht, interpretatie of verwerking door een persoon of apparaat. Het betreft hier alle vormen van gegevens, zowel data uit informatiesystemen als records en documenten, in alle vormen zoals gestructureerd als ongestructureerd.
Beschikbaarheid7x24 uur
Interfacemachine-machine
Aanleidingvraaggedreven (pull)
Levertijddirect
Leveromvangomvangrijk
Herhalingeenmalige levering
Actualiteitactueel

Relaties

VertrekpuntRelatieEindpunten
BAG/bevragenRealiseert
BAG/bevragenHeeft bron
  • Gegevenslandschap van de overheid (Let op: pagina bestaat niet.)