Expertgroep Zaakgericht werken: verschil tussen versies

Uit NORA Online
Ga naar: navigatie, zoeken
(met sjabloon ipv categorie Zaakgericht Werken)
(wijziging op verzoek van trekker)
 
Regel 1: Regel 1:
{{Zaakgericht Werken}}Van september 2014 tot begin 2015 is een expertgroep bezig geweest met de eerste opzet van het thema [[Zaakgericht Werken]]. [[NORA Beheer]] zoekt nog een nieuwe trekker die de linking pin kan zijn tussen de verschillende communities die bezig zijn met Zaakgericht Werken en de NORA Familie. In de tussentijd wordeen de pagina's alleen gewijzigd wanneer daar vraag naar is, dus laat het gerust weten aan [mailto:nora@ictu.nl nora@ictu.nl].
+
{{Zaakgericht Werken}}
 
+
Van september 2014 tot begin 2015 heeft een expertgroep de eerste opzet van het thema Zaakgericht Werken gemaakt:
Meegeholpen aan dit thema hebben:
 
 
* Ellen van der Steen, bedrijfskundig adviseur, gemeente Apeldoorn;
 
* Ellen van der Steen, bedrijfskundig adviseur, gemeente Apeldoorn;
 
* Jan van Bruchem, bedrijfsarchitect, Sociale Verzekeringsbank (SVB);
 
* Jan van Bruchem, bedrijfsarchitect, Sociale Verzekeringsbank (SVB);
 
* Albert Bouma, informatieanalist, provincie Noord-Holland;
 
* Albert Bouma, informatieanalist, provincie Noord-Holland;
 
* Adrie Spruit, architect e-Overheid
 
* Adrie Spruit, architect e-Overheid
 +
 +
De NORA ontwikkelt zich anno 2018 weer verder door. Inmiddels is, in de persoon van Ellen van der Steen, een nieuwe trekker gevonden voor het beheer van NORA Zaakgericht werken, die de linking pin kan zijn tussen de verschillende communities die bezig zijn met Zaakgericht Werken en de NORA.
 +
 
==Contact==
 
==Contact==
Voor algemene vragen over of andere reacties met betrekking tot de Expertgroep kan men contact opnemen met NORA: [mailto:nora@ictu.nl nora@ictu.nl].
+
Ellen van de Steen is bereikbaar via {{Maillink|to=e.vandersteen@apeldoorn.nl|cc=nora@ictu.nl|linktekst=e.vandersteen@apeldoorn.nl|subject=NORA Zaakgericht Werken}}[[Categorie:Zaakgericht Werken]] [[Categorie:Groepen]]
[[Categorie:Zaakgericht Werken]] [[Categorie:Groepen]]
 

Huidige versie van 23 mei 2018 om 13:26

De komende tijd ontwikkelen we de NORA-pagina’s voor Zaakgericht werken door. Een nieuwe contactpersoon, een nieuwe impuls. De informatie in de wiki wordt geactualiseerd, verbindingen tussen de verschillende pagina’s versterkt en actuele ontwikkelingen en ontbrekende delen toegevoegd. Generiek wat generiek kan, en specifiek wat specifiek moet. Op zoek naar hoe de bedoeling kan doorklinken in de architectuurEen beschrijving van een complex geheel, en van de principes die van toepassing zijn op de ontwikkeling van het geheel en zijn onderdelen..

Loop jij bij het gebruik van de NORANederlandse Overheid Referentie Architectuur aan tegen vragen, zie je mogelijkheden tot verbetering of mis je zaken? Laat het dan svp weten via e.vandersteen@apeldoorn.nl. Zodat de NORANederlandse Overheid Referentie Architectuur zich kan blijven doorontwikkelen.

Van september 2014 tot begin 2015 heeft een expertgroep de eerste opzet van het thema Zaakgericht Werken gemaakt:

  • Ellen van der Steen, bedrijfskundig adviseur, gemeente Apeldoorn;
  • Jan van Bruchem, bedrijfsarchitect, Sociale Verzekeringsbank (SVB);
  • Albert Bouma, informatieanalist, provincie Noord-Holland;
  • Adrie Spruit, architect e-Overheid

De NORANederlandse Overheid Referentie Architectuur ontwikkelt zich anno 2018 weer verder door. Inmiddels is, in de persoon van Ellen van der Steen, een nieuwe trekker gevonden voor het beheer van NORANederlandse Overheid Referentie Architectuur Zaakgericht werken, die de linking pin kan zijn tussen de verschillende communities die bezig zijn met Zaakgericht Werken en de NORANederlandse Overheid Referentie Architectuur.

Contact

Ellen van de Steen is bereikbaar via e.vandersteen@apeldoorn.nl