Meetup rond enterprise architectuur: verschil tussen versies

Uit NORA Online
Ga naar: navigatie, zoeken
(15:00:03)
(met categorie)
Regel 17: Regel 17:
 
Deze sessie is de kans om ter plekke de agenda te zetten, met wat procesbegeleiding vanuit NORA Beheer & Doorontwikkeling.
 
Deze sessie is de kans om ter plekke de agenda te zetten, met wat procesbegeleiding vanuit NORA Beheer & Doorontwikkeling.
 
}}
 
}}
 +
[[Categorie:Over NORA Familie]]

Versie van 13 mei 2019 om 14:21


NORANederlandse Overheid ReferentieArchitectuur Gebruikersdag 6 juni 2019
Ronde 2 (15.00-16.00 uur)
Alle rondes
logo NORA Gebruikersdag, de teksten NORA (blauw), Gebruikersdag (paars) en Nederlandse Overheid Referentie Architectuur (lichtblauw), voor een takje met daaraan puzzelstukjes in blauw en paars
Onderdeel van de NORA Gebruikersdag 6 juni 2019,
Track 3 Enterprise architectuur in de NORA Familie.
* opening 13.00 uur
* paneldiscussie 16.15 uur
* netwerkborrel 17.00 uur

Locatie: ministerie van OCW, Rijnstraat 50 Den Haag.
Aanmelden: via pleio (tot vr 31 mei).

Bijeenkomst op donderdag 6 juni 2019, 15:00 - 16:00, locatie: Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Adres: Rijnstraat 50, 2515 XP Den Haag.
Doel: Elkaar leren kennen, kennisbehoeften delen en kijken van wie je wat kunt leren.
Doelgroep: Iedereen die (mede) de rol van enterprise architect invult in de publieke sector.
Aanmelden: Via Pleio (het is niet nodig een Pleio-account aan te maken om je in te schrijven).Naar aanleiding van het verhaal vanuit de Nederlandsche Bank praten we over de manier waarop we zelf werken: wat herkennen we en waar verschilt de eigen praktijk fundamenteel? Hebben we behoefte aan meer kennisdeling als collega’s van verschillende organisaties en zo ja waarover dan? Wat zijn de dingen waar we trots op zijn, die we graag willen showen aan collega’s? En waar kunnen we wel wat hulp van anderen bij gebruiken?

Deze sessie is de kans om ter plekke de agenda te zetten, met wat procesbegeleiding vanuit NORANederlandse Overheid ReferentieArchitectuur Beheer & Doorontwikkeling.