NORA-instrumenten: verschil tussen versies

Uit NORA Online
Ga naar: navigatie, zoeken
k (categorie fix)
k (onterechte categorisering verwijderd)
 
(Een tussenliggende versie door dezelfde gebruikerIedere persoon, organisatie of functionele eenheid die gebruik maakt van een informatiesysteem niet weergegeven)
Regel 18: Regel 18:
 
|order=ascending
 
|order=ascending
 
}}
 
}}
[[Categorie:NORA instrumenten‏‎ ]] [[Categorie:PSA]] [[Categorie:Visualisaties‏]] [[Categorie:Vijflaagsmodel‏‎]]
 

Huidige versie van 9 mei 2020 om 00:02

De NORANederlandse Overheid Referentie Architectuur wil meer zijn dan een stelsel van architectuurafspraken en kennisplatform: we willen praktische tools bieden om aan de slag te gaan met architectuurEen beschrijving van een complex geheel, en van de principes die van toepassing zijn op de ontwikkeling van het geheel en zijn onderdelen. in het eigen project. De NORA-instrumenten zijn ontwikkeld om te gebruiken en te delen en we krijgen er dan ook graag feedback op om ze verder te verbeteren. Ook als je ergens anders behoefte aan hebt als handvat in de praktijk, of als je iets hebt liggen dat hier goed bij aan zou sluiten horen we het graag via nora@ictu.nl.

Huidige NORA-instrumenten

Oude NORANederlandse Overheid Referentie Architectuur Instrumenten

In het verleden zijn er verschillende tools ontwikkeld door de NORANederlandse Overheid Referentie Architectuur die nu niet meer actief gebruikt worden. Voor wie zo'n tool in het verleden zinnig vond of een nieuwe versie wil ontwikkelen stellen we ze nog wel beschikbaar via de wiki.

De volgende instrumenten worden niet meer onderhouden en zijn dus verouderd: