NORA Beheer

Uit NORA Online
Versie door RemcoOvervelde (overleg | bijdragen) op 24 mei 2024 om 12:02 (Wijziging NORA Beheer en doorontwikkeling team voor gemakkelijk contact met Remco Overvelde/ArchiXL)
(wijz) ← Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Contact met NORA Beheer
Foto van NORA Beheerteam van februari 2020, met v.l.n.r. Joris Dirks, Marieke Vos, Eric Brouwer.
nora@ictu.nl
twitter:@NORArchitectuur
→ tel. nr. +31629099131 (Marieke Vos)
→ tel. nr. +31621137505 (Anita Langenacker)

NORA wordt in opdracht van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties beheerd door ICTU, het kernteam NORA Beheer & Doorontwikkeling, kortweg NORA Beheer.

Het team faciliteert de community van architecten en architecturen in de publieke sector en bouwt deze verder uit. De community managers faciliteren en organiseren daarvoor bijeenkomsten, verspreiden nieuws, stellen mensen aan elkaar voor en leggen inhoudelijke connecties tussen verschillende groepen en onderwerpen.

NORA Beheer faciliteert de doorontwikkeling van de NORA door de community en begeleidt of implementeert wijzigingen met oog voor de leesbaarheid van content, het kennismodel en de structuur van de website. Daarnaast verricht het team het nodige onderhoud, draagt zorg voor compliancy, signaleert verouderde content en actualiseert die waar mogelijk (in samenwerking met de inhoudelijk eigenaren). NORA Beheer is ook beschikbaar voor advies vóór publicatie van nieuwe content.

Zo bewaakt het team de inhoud van NORA en verbindt NORA met de gebruikers, binnen het jaarplan dat door de NORA Gebruikersraad is vastgesteld.

Contact[bewerken]

Wil je meer weten over NORA? Neem dan gerust contact op via nora@ictu.nl. Gaat je vraag over de website noraonline? Kijk dan ook even in de Helpsectie van noraonline.

Teamsamenstelling[bewerken]

Medewerkers van het kernteam NORA Beheer & Doorontwikkeling zijn: