Technische update noraonline voltooid

Uit NORA Online
NORA platform geupdate /
Versie door Jdirks2 (overleg | bijdragen) op 30 aug 2019 om 23:56 (nieuwsbericht op basis van mail Marieke)
(wijz) ← Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Logo van mediawiki, een gele bloem tussen blauwe dubbele vierkante haken met daaronder de tekst Mediawiki
Logo van semantic mediawiki, een bloem met een geel hart en blauwe aan elkaar gelinkte bollen als bloemblaadjes met op de achtergronden meer bloemharten/zonnen. Onder de bloem de letters SMW en daar weer onder een blauw kader met Semantic MediaWiki.


Technische update noraonline voltooid[bewerken]

zondag 1 september 2019 - Zoals eerder aangekondigd is de content van noraonline.nl op vrijdag 30 augustus gemigreerd naar een nieuwere versie van het onderliggende platform op basis van Mediawiki en Semantic Mediawiki. Die operatie is succesvol verlopen en de wiki staat dus weer open voor gebruik.

Wat verandert er door deze update?

Inhoudelijk verandert er niets en ook de structuur van de wiki blijft hetzelfde. De meeste bezoekers zullen dan ook weinig merken van de wijziging, behalve wat visuele verschillen in lettertypes en menu's en een licht verbeterde snelheid.

Je kunt alle wijzigingen teruglezen in de aankondiging van de update.

Hulp nodig?

De Helppagina's zijn al aangepast op alle wijzigingen. Natuurlijk kun je ook contact opnemen met het team NORA Beheer & Doorontwikkeling - de eerste week alleen met Joris en Eric ivm vakantie van Marieke.

Feedback geven

Door de wijzigingen in lettertypes kunnen kaders wat verschuiven - zie je iets dat er raar uitziet, meld het dan even via nora@ictu.nl.

Zie voor meer nieuws de nieuwspagina.