Voorraadagenda Gebruikersraad

Uit NORA Online
Versie door Jageryou (overleg | bijdragen) op 23 nov 2022 om 13:25 (→‎Voorraadagenda)
(wijz) ← Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Voorraadagenda[bewerken]

Onderstaande zijn onderwerpen die (wellicht) op de agenda van toekomstige vergaderingen van de NORA Gebruikersraad moeten komen te staan:

Onderwerp Komt uit welk overleg Van/ door wie Voor welke GR Rol/Visie GR
Bespreken opzet Jaarplan NORA 2024: Regulier beheer, gerichte activiteiten NORA familie, doorontwikkeling bestaande thema’s, doorontwikkeling nieuwe thema’s. Jaarplan opstellen Eric Brouwer November 2023 ter besluitvorming voor svz (verantwoording begin 2025) NORA als gemeenschap/kennisplatform/communicatieplatform en NORA als koploper en beheerder van het architectuur erfgoed.
Themasessie architectuur WOO en IHH Steven Ham, Hans Laagland (contacten) Q1 2023 NORA als gemeenschap/kennisplatform/communicatieplatform en NORA als koploper en beheerder van het architectuur erfgoed.
Bespreken NORA en de aansluiting op WaU (samenhang WaU, DvC en GA) Eric Brouwer oktober 2023 (special) NORA als gemeenschap/kennisplatform/communicatieplatform en NORA als koploper en beheerder van het architectuur erfgoed.
Bespreken Communicatie NORA en publieke opinie Paul Zeef (contacten) februari 2023 NORA als gemeenschap/kennisplatform/communicatieplatform en NORA als koploper en beheerder van het architectuur erfgoed.
Bespreken Rijks ICT Dashboard Peter Giskes april 2023 NORA als gemeenschap/kennisplatform/communicatieplatform
Ervaringen met NORA in grote ICT projecten Eric Brouwer april 2023 NORA als gemeenschap/kennisplatform/communicatieplatform
Actualisatie internationaal (EU), waaronder SDG en eIDAS Marijke Salters, Douwe Pieter van den Bos februari 2023 NORA als gemeenschap/kennisplatform/communicatieplatform