Abonnementservice

Uit NORA Online
WOZ/Abonnementservice /
Versie door JDirks (Overleg | bijdragen) op 10 mei 2017 om 13:40 (Tekst vervangen - '|Elementtype=Product' door '|Elementtype=product')

(wijz) ← Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)
Ga naar: navigatie, zoeken
 
Elementtype.png
DienstEen afgebakende prestatie van een persoon of organisatie (de dienstverlener), die voorziet in een behoefte van haar omgeving (de afnemers). op concreter niveau van 'Voorziening/Bouwsteen', dat door een afnemerDe persoon of organisatie die een dienst in ontvangst neemt. Dit kan een burger, een (medewerker van een) bedrijf of instelling dan wel een collega binnen de eigen of een andere organisatie zijn. kan worden gebruikt.

Eigenschappen

TitelAbonnementservice
BeschrijvingAbonnementservice die een automatisch bericht afgeeft wanneer er iets verandert in de registratie van voor de afnemerDe persoon of organisatie die een dienst in ontvangst neemt. Dit kan een burger, een (medewerker van een) bedrijf of instelling dan wel een collega binnen de eigen of een andere organisatie zijn. van belang zijnde WOZobjecten. Alle wijzigingen worden gebeurtenisgedreven aangeleverd.

Een afnemerDe persoon of organisatie die een dienst in ontvangst neemt. Dit kan een burger, een (medewerker van een) bedrijf of instelling dan wel een collega binnen de eigen of een andere organisatie zijn. kan zich abonneren op alle WOZ-objecten of op de gegevens van één of meer waterschappen.

Abonnementservice WOZ loopt via Digilevering.
ProducttypeHerhalende gegevenslevering: mutatie- of gebeurtenisgedreven (abonnement)
Zoekingangenwaterschap, totaal
Interfacemachine-machine
Aanleidinggebeurtenisgedreven (push)
Levertijddirect
Leveromvangbeperkte omvang
Herhalingherhalende levering
Actualiteitactueel

Relaties

VertrekpuntRelatieEindpunten
WOZ/AbonnementserviceHeeft bron
  • Gegevenslandschap van de overheid (Let op: pagina bestaat niet.)
WOZ/AbonnementserviceRealiseert