Wendbaar Wetgeven

Uit NORA Online
Versie door Emilevdmaas (Overleg | bijdragen) op 27 mrt 2019 om 13:21 (Waarom is Wendbaar Wetgeven van belang?: ww vanaf het begin verbeteren zodat de vertaalslag naar digitale uitvoer verbeterd)

Ga naar: navigatie, zoeken


Deze pagina is in opbouw. Kom later terug om het resultaat te zien of neem contact op met nora@ictu.nl als je mee wilt werken aan de eerste concepten.

Voorbeeldplaatje.png

Wat is wendbaar wetgeven?

Waarom is Wendbaar Wetgeven van belang?

Wendbaar wetgeven is als aanpak van belang om wetgeving al vanaf het eerste opstellen van een wet, de wetgeving beter begrijpelijk en toegankelijk te maken, zodat de vertaalslag naar digitale uitvoering beter ondersteund wordt.


Direct aan de slag

Met welke wettelijke- en beleidskaders moet je rekening houden? Wat is er vanuit architectuurEen beschrijving van een complex geheel, en van de principes die van toepassing zijn op de ontwikkeling van het geheel en zijn onderdelen. al geregeld qua principes, bouwstenen en standaarden, waardoor je hergebruik en een vliegende start kunt maken?

interne link
interne link
Puzzelstuk.png
Samen leren & zoeken

Er zijn diverse overheidsorganisaties die al bezig zijn met dit onderwerp. U kunt van hun ervaringen leren en direct deelnemen aan de lopende discussies.

interne link
weer te geven tekst
Gereedschap.png
Meer informatie & Contact

Links:

weer te geven tekst
weer te geven tekst


Dit thema wordt beheerd door experts uit overheid en marktpartijen:

Communitynaam of gremium (evt extern)

Contactpersoon is Naam (organisatie),

mailadres@organisatie.nl
Contact.png