Aanmelden via pleio hoe doe ik dat?

Uit NORA Online
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Voor de NORA Gebruikersweek 25 mei tot 4 juni 2021 is inschrijving via pleio.nl verplicht. Omdat de inschrijving iets anders verloopt dan voorgaande jaren hier een toelichting van dit proces.

Url voor inschrijving[bewerken]

Je schrijft je in via de links schrijf je in, dat is de url https://noracommunity.pleio.nl/events/view/2c45455d-65ca-47a5-86d6-b51a6943bbf0/nora-gebruikersweek.

Inschrijven voor wie een pleio-account heeft[bewerken]

Wie een account op pleio heeft klikt op de pagina op Inloggen (rechts, net onder het plaatje van de Gebruikersweek). Na inloggen kun je je aanwezigheid voor het evenement kiezen in een dropdown menu (aanwezig, misschien of afwezig). Als je de inloggegevens en het definitieve programma wilt ontvangen zet je dit op aanwezig - je hoeft natuurlijk niet aan alle sessies mee te doen.

Inschrijven zonder pleio-account[bewerken]

Je hebt geen pleio-account nodig om je in te schrijven.

  1. Klik op de link Aanmelden zonder account, rechts onder het plaatje van de Gebruikersweek.
  2. Vul je naam in zoals je wilt dat die bij ons als organisatie bekend is.
  3. Vul het mailadres in waarop je de verdere informatie (inclusief links om in te loggen) wilt ontvangen.
  4. Ga naar het mailadres dat je hebt ingevuld en open de automatische mail met als afzender NORA Community (noreply@pleio.nl) en als subject Confirmation of Registration NORA Gebruikersweek. In de mail staat een bevestigingslink, zonder bevestiging is je inschrijving niet geldig!
  5. Klik op de bevestigingslink in de mail. Je komt terug op de inschrijfpagina, met een pop-up in je beeld met de tekst 'Bevestig om je voor dit evenement aan te melden met behulp van je emailadres' en een knop 'Ja, bevestig'
  6. Klik op de knop Ja, bevestig.