Alle pagina's uit de historie

Uit NORA Online
(Doorverwezen vanaf Alle pagina's uit de historie)
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Alle types pagina's[bewerken]

De onderstaande pagina's worden niet meer geactualiseerd en maken dus deel uit van de Historie van deze wiki. NB: Pagina's die wel geactualiseerd worden hebben vaak ook oude versies, soms zelfs onder een andere naam. Je vindt deze oudere versies niet terug in dit overzicht, maar in het tabblad 'Geschiedenis' op de geactualiseerde pagina.


De onderstaande tabel kan met een muisklik worden aangepast om meer resultaten te tonen, de sortering te veranderen of een export te maken. Ook is het mogelijk binnen de tabel te zoeken met het zoekvenstertje bovenin de tabel.

Gestructureerde pagina's[bewerken]

Het onderstaande overzicht geeft de pagina's weer die niet alleen maar tekst bevatten, maar gestructureerd waren met een vast invoerformulier, eigenschappen en weergaveformat. Bijvoorbeeld standaarden, Afgeleide Principess en Begrippen. Deze pagina's waren toen ze nog actueel waren over het algemeen een belangrijker onderdeel van de NORA dan de ongestructureerde pagina's voor kennisdeling. De tabel kan met een muisklik worden aangepast om meer resultaten te tonen, de sortering te veranderen of een export te maken. Ook is het mogelijk binnen de tabel te zoeken met het zoekvenstertje bovenin de tabel.

Bestanden[bewerken]

Hieronder staan alle bestanden die in de Historie geplaatst zijn. NB: Bestanden waarvan een nieuwe versie geüpload wordt, staan over het algemeen niet in deze lijst. Je vindt oude versies van het bestand terug op de bestandspagina van het vernieuwde bestand!