BAG Extract (eenmalig/abonnement)

Uit NORA Online
BAG/Extract
Ga naar: navigatie, zoeken
 
Elementtype.png
DienstEen afgebakende prestatie van een persoon of organisatie (de dienstverlener), die voorziet in een behoefte van haar omgeving (de afnemers). op concreter niveau van 'Voorziening/Bouwsteen', dat door een afnemerDe persoon of organisatie die een dienst in ontvangst neemt. Dit kan een burger, een (medewerker van een) bedrijf of instelling dan wel een collega binnen de eigen of een andere organisatie zijn. kan worden gebruikt.

Eigenschappen

TitelBAG Extract (eenmalig/abonnement)
BeschrijvingLevering van een totaalstand van alle BAG-gegevens voor het gevraagde gebied (volledige levenscyclus of op peildatum). Mogelijk om te selecteren op gemeente, meerder gemeenten of geheel Nederland.

Een bestand van heel Nederland is permanent beschikbaar met een vertraging van maximaal één maand. Bij een abonnement bestaan twee varianten: óf periodieke (maandelijks/dagelijks) levering van de wijzigingen ten opzichte van de voorgaande levering óf maandelijks een levering van de een totaalstand.

BAG Extract op website Kadaster.
ProducttypeHerhalende gegevenslevering: tijdsgedreven (abonnement), Eenmalige uitgestelde gegevenslevering (bestand of bericht)
Zoekingangengemeente-ID
Verstrekkingalle attributen kunnen worden verstrekt; zowel actuele als historische gegevens
Interfacebeheerder-machine
Levertijddirect
Leveromvangomvangrijk
Herhalingherhalende levering of eenmalig
Actualiteitvertraging
Vertraging30 dagen

Relaties

VertrekpuntRelatieEindpunten
BAG/ExtractRealiseert
BAG/ExtractHeeft bron
  • Gegevenslandschap van de overheid (Let op: pagina bestaat niet.)