BAG/WMS-WFS via PDOK

Uit NORA Online
Ga naar: navigatie, zoeken
 
Elementtype.png
DienstEen afgebakende prestatie van een persoon of organisatie (de dienstverlener), die voorziet in een behoefte van haar omgeving (de afnemers). op concreter niveau van 'Voorziening/BouwsteenVoorziening die deel uitmaakt van de infrastructuur van de e-overheid.', dat door een afnemerDe persoon of organisatie die een dienst in ontvangst neemt. Dit kan een burger, een (medewerker van een) bedrijf of instelling dan wel een collega binnen de eigen of een andere organisatie zijn. kan worden gebruikt.

Eigenschappen

TitelBAG WMS/WFS (via PDOK)
BeschrijvingBiedt BAG gegevensWeergave van een feit, begrip of aanwijzing, geschikt voor overdracht, interpretatie of verwerking door een persoon of apparaat. Het betreft hier alle vormen van gegevens, zowel data uit informatiesystemen als records en documenten, in alle vormen zoals gestructureerd als ongestructureerd van een in de vraag gespecificeerde geografische contour, hetzij als ‘plaatje’ (WMS) hetzij als data, welke door de afnemerDe persoon of organisatie die een dienst in ontvangst neemt. Dit kan een burger, een (medewerker van een) bedrijf of instelling dan wel een collega binnen de eigen of een andere organisatie zijn. gevisualiseerd, opgeslagen en bewerkt kunnen worden. De WFS service is vooralsnog gemaximeerd op 15000 objecten.
ProducttypeDirecte gegevensverstrekking via webservice
Zoekingangengeografische contour
Verstrekkingdeelverzameling van de attrributen, alleen huidige gegevensWeergave van een feit, begrip of aanwijzing, geschikt voor overdracht, interpretatie of verwerking door een persoon of apparaat. Het betreft hier alle vormen van gegevens, zowel data uit informatiesystemen als records en documenten, in alle vormen zoals gestructureerd als ongestructureerd
Beschikbaarheid7x24 uur
Interfacemachine-machine
Aanleidingvraaggedreven (pull)
Levertijddirect
Leveromvangomvangrijk
Herhalingeenmalige levering
Actualiteitvertraging
Vertraging1 dag

Relaties

VertrekpuntRelatieEindpunten
BAG/WMS-WFS via PDOKHeeft bron
  • Gegevenslandschap van de overheid (Let op: pagina bestaat niet.)
BAG/WMS-WFS via PDOKRealiseert