BRI/Batch-gewijs via bestanden (vraaggedreven)

Uit NORA Online
Ga naar: navigatie, zoeken
 
Elementtype.png
DienstEen afgebakende prestatie van een persoon of organisatie (de dienstverlener), die voorziet in een behoefte van haar omgeving (de afnemers). op concreter niveau van 'Voorziening/BouwsteenVoorziening die deel uitmaakt van de infrastructuur van de e-overheid.', dat door een afnemerDe persoon of organisatie die een dienst in ontvangst neemt. Dit kan een burger, een (medewerker van een) bedrijf of instelling dan wel een collega binnen de eigen of een andere organisatie zijn. kan worden gebruikt.

Eigenschappen

TitelBatch-gewijs via bestanden (vraaggedreven)
BeschrijvingBatch-gewijs via bestanden: afnemerDe persoon of organisatie die een dienst in ontvangst neemt. Dit kan een burger, een (medewerker van een) bedrijf of instelling dan wel een collega binnen de eigen of een andere organisatie zijn. stuurt een lijst BSN’s en krijgt BSN’s + AIG (authentiek inkomen gegevenWeergave van een feit, begrip of aanwijzing, geschikt voor overdracht, interpretatie of verwerking door een persoon of apparaat) terug.
ProducttypeEenmalige uitgestelde gegevenslevering (bestand of bericht)
ZoekingangenBSN
VerstrekkingAIG (authentiek inkomen gegevenWeergave van een feit, begrip of aanwijzing, geschikt voor overdracht, interpretatie of verwerking door een persoon of apparaat)
Interfacebeheerder-machine
Aanleidingvraaggedreven (pull)
Levertijduitgesteld
Leveromvangmeestal omvangrijk
Herhalingeenmalige levering
Actualiteitactueel

Relaties

VertrekpuntRelatieEindpunten
BRI/Batch-gewijs via bestanden (vraaggedreven)Heeft bron
  • Gegevenslandschap van de overheid (Let op: pagina bestaat niet.)
BRI/Batch-gewijs via bestanden (vraaggedreven)Realiseert