BRK/Gegevensverstrekking via selecties

Uit NORA Online
Ga naar: navigatie, zoeken
 
Elementtype.png
DienstEen afgebakende prestatie van een persoon of organisatie (de dienstverlener), die voorziet in een behoefte van haar omgeving (de afnemers). op concreter niveau van 'Voorziening/BouwsteenVoorziening die deel uitmaakt van de infrastructuur van de e-overheid.', dat door een afnemerDe persoon of organisatie die een dienst in ontvangst neemt. Dit kan een burger, een (medewerker van een) bedrijf of instelling dan wel een collega binnen de eigen of een andere organisatie zijn. kan worden gebruikt.

Eigenschappen

TitelGegevensverstrekking via selecties
BeschrijvingKlanten ontvangen op basis van een abonnement een afgesproken selectie van gegevensWeergave van een feit, begrip of aanwijzing, geschikt voor overdracht, interpretatie of verwerking door een persoon of apparaat. Het betreft hier alle vormen van gegevens, zowel data uit informatiesystemen als records en documenten, in alle vormen zoals gestructureerd als ongestructureerd.
ProducttypeHerhalende gegevenslevering: mutatie- of gebeurtenisgedreven (abonnement), Eenmalige uitgestelde gegevenslevering (bestand of bericht)
Zoekingangenafhankelijk van selectievraag
Verstrekkingalleen de afgesproken attributen worden geleverd
Beschikbaarheidinterface
Aanleidinggebeurtenisgedreven (push)
Levertijddirect, uitgesteld
Herhalingherhalende levering
Actualiteitactueel

Relaties

VertrekpuntRelatieEindpunten
BRK/Gegevensverstrekking via selectiesRealiseert
BRK/Gegevensverstrekking via selectiesHeeft bron
  • Gegevenslandschap van de overheid (Let op: pagina bestaat niet.)