BRK/massale informatieverstrekking

Uit NORA Online
Ga naar: navigatie, zoeken
 
Elementtype.png
DienstEen afgebakende prestatie van een persoon of organisatie (de dienstverlener), die voorziet in een behoefte van haar omgeving (de afnemers). op concreter niveau van 'Voorziening/BouwsteenVoorziening die deel uitmaakt van de infrastructuur van de e-overheid.', dat door een afnemerDe persoon of organisatie die een dienst in ontvangst neemt. Dit kan een burger, een (medewerker van een) bedrijf of instelling dan wel een collega binnen de eigen of een andere organisatie zijn. kan worden gebruikt.

Eigenschappen

TitelMassale informatie verstrekking (initiële stand & mutaties)
BeschrijvingBestandslevering van de geautomatiseerde Kadastrale Registratie (AKR) Mutaties af te nemen via downloadservice. Product is uitgefaseerd per 1 januari 2016 en is vervangen door BRK Levering.
ProducttypeHerhalende gegevenslevering: tijdsgedreven (abonnement), Eenmalige uitgestelde gegevenslevering (bestand of bericht)
ZoekingangenGemeente, object en subject
Verstrekkingdeelverzameling van de attributen; alleen actuele gegevensWeergave van een feit, begrip of aanwijzing, geschikt voor overdracht, interpretatie of verwerking door een persoon of apparaat. Het betreft hier alle vormen van gegevens, zowel data uit informatiesystemen als records en documenten, in alle vormen zoals gestructureerd als ongestructureerd
Interfacebeheerder-machine
Aanleidingvraaggedreven (pull)
Leveromvangomvangrijk
Herhalingperiodiek

Relaties

VertrekpuntRelatieEindpunten
BRK/massale informatieverstrekkingHeeft bron
  • Gegevenslandschap van de overheid (Let op: pagina bestaat niet.)
BRK/massale informatieverstrekkingRealiseert