Ben jij erbij op de eerst demodag NORA Redesign 28 mei 2024?

Uit NORA Online
Naar navigatie springen Naar zoeken springenBen jij erbij op de eerst demodag NORA Redesign 28 mei 2024?[bewerken]

maandag 27 mei 2024 - Dinsdag 28 mei van 14.00-14.45 uur hebben we de eerste 'demodag' in onze redesign van noraonline. Op het programma staan o.a. een demonstratie van SmartComments, dat we overwegen te installeren in de nieuwe wiki. Het is een andere manier waarop ingelogde gebruikers commentaar kunnen geven op teksten en wijzigingen voor kunnen stellen, als vervanging of aanvulling op de huidige manieren (direct bewerken en overlegpagina). Deze module moeten we de komende tijd goed testen met een groep die echt samenwerkt aan nieuwe versies of reviews, zodat we een goed beeld hebben in hoeverre het de behoeften afdekt.

We gaan ook even in op de getoetste behoefteninventarisatie en de dilemma's die we daaruit naar voren zien komen. Een aantal van die dilemma's willen we in een brainstorm voorleggen om oplossingsrichtingen te vinden die onze UX-designer kan uitwerken voor demodag 2, 3 of 4. De analyse is nog in volle gang, maar dinsdag presenteren we een lijstje en kun je meepraten.

Meer informatie en/of meedoen

Doe jij mee? Kijk voor meer informatie over de demodag van mei en/of de Teams-link voor deelname op Demodag NORA Redesign mei 2024. We zien je dan graag!

Zie voor meer nieuws de nieuwspagina.