Bestand:NIFO Updated Analytical Model Netherlands v1 0.pdf

Uit NORA Online
Ga naar: navigatie, zoeken
NIFO_Updated_Analytical_Model_Netherlands_v1_0.pdf(bestandsgrootte: 776 kB, MIME-type: application/pdf)

Pdf van excel-bestand met de gegevensWeergave van een feit, begrip of aanwijzing, geschikt voor overdracht, interpretatie of verwerking door een persoon of apparaat. Het betreft hier alle vormen van gegevens, zowel data uit informatiesystemen als records en documenten, in alle vormen zoals gestructureerd als ongestructureerd op basis waarvan de Bestand:NIFO - Factsheet Netherlands 2016 v1 0.pdf is samengesteld. Deze gegevensWeergave van een feit, begrip of aanwijzing, geschikt voor overdracht, interpretatie of verwerking door een persoon of apparaat. Het betreft hier alle vormen van gegevens, zowel data uit informatiesystemen als records en documenten, in alle vormen zoals gestructureerd als ongestructureerd zijn aangeboden door NORANederlandse Overheid Referentie Architectuur aan het European Interoperability Framework.

Factsheet met alignment tussen NORANederlandse Overheid Referentie Architectuur (in de rol van National Interoperability Framework) en het European Interoperability Framework, update 2016 (publicatie op join-up in februari 2017).

Bestandsgeschiedenis

Klik op een datum/tijd om het bestand te zien zoals het destijds was.

Datum/tijdAfmetingenGebruikerOpmerking
huidige versie4 apr 2017 16:09 (776 kB)M.M.Vos (Overleg | bijdragen)Pdf van excel-bestand met de gegevens voor de Bestand:NIFO - Factsheet Netherlands 2016 v1 0.pdf, zoals die zijn aangeboden door NORA aan het European Interoperability Framework. Factsheet met alignme...
  • U kunt dit bestand niet overschrijven.