Categorie:Redesign 2022

Uit NORA Online
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Deze categorie is bedoeld als tijdelijke markering van pagina's die nieuw aangemaakt moeten worden voor de geplande redesign 2022, of als nieuwe conceptversie van een bestaande pagina klaargezet worden voor die redesign. Geef naast deze categorie waar mogelijk ook een extra categorie aan, zodat we kunnen filteren op pagina's die vallen in:

Spoor 1 redesign 2022[bewerken]

[[Categorie:Spoor1]] 

Wijzigingen die nodig zijn om de nieuwe bindende afspraken van de NORA per 1-1-2023 in te laten gaan (op voorwaarde dat de Gebruikersraad in september akkoord gaat met de definitieve versie van het voorstel inclusief ingangsdatum).

Overzichtspagina's ook graag markeren met de categorie

[[Categorie:Overzichten]] 

Spoor 2 redesign 2022[bewerken]

 [[Categorie:Spoor2]] 

Wijzigingen die bedoeld zijn om:

  1. Het Basisconcept van Dienstverlening te integreren met de rest van de content (meestal ook te markeren met categorie Dienstverleningsconcept)
  2. De belangrijkste verhaallijnen en indelingen/filtermogelijkheden binnen de bestaande en nieuwe content te beschrijven, als voorbereiding op een nieuwe structuur

Spoor 3 redesign 2022[bewerken]

 [[Categorie:Spoor3]] 

Wijzigingen die bedoeld zijn om noodzakelijke technische upgrades uit te kunnen voeren.

Over de redesign[bewerken]

Communicatie rond de redesign en de sporen, plus overzichten, backlogs en/of demonstratiepagina's die we in de wiki aanmaken.

Ondercategorieën

Deze categorie bevat alleen de volgende subcategorie.

S