Congres Zaakgericht werken voor de Overheid op 1 oktober 2019

Uit NORA Online
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
logo van congres zaakgericht werken voor de overheid, een vrouw met een laptop zit op een geel blok, dat deel uitmaakt van een paars framework. Mannen en vrouwen duwen nieuwe gele, paarse en blauwe blokken naar het framework toe, waar ook al enkele blokken aan vast zitten


Congres Zaakgericht werken voor de Overheid op 1 oktober 2019[bewerken]

maandag 29 juli 2019 - Op dinsdag 1 oktober vindt de 8e editie van het congres Zaakgericht Werken voor de Overheid plaats in congrescentrum 1931, 's-Hertogenbosch. Deelname is net als voorgaande jaren kosteloos voor eindgebruikers. Ruben van Herpen, conference producer van het congres nodigt jullie van harte uit om deel te nemen.

Direct toegangsbewijs aanvragen

Wat is de toekomst van zaakgericht werken?

In de 'Digitale Agenda 2020' wordt de rol van digitalisering en zaakgericht werken duidelijk omschreven. Overheden moeten hun innovatiekracht beter benutten en de informatiehuishouding op orde brengen om beter tegemoet te komen aan de hoge eisen die burgers en bedrijven stellen. Tijdens deze 8e editie van het congres beantwoorden we samen de vraag: Wat is de toekomst van zaakgericht werken?

Na het congres weet je alles over:

  • de waarde en ontwikkelingen van Common Ground
  • het samen organiseren van zaakgericht werken
  • het zaakgericht werken aan de omgevingswet
  • het implementeren en uitrollen van zaakgericht werken binnen je organisatie
  • het koppelen van systemen en gegevens voor een integraal klantbeeld.

Hét netwerkcongres waar praktijkervaringen centraal staan

Met ruim 175 deelnemers van gemeenten, provincies, waterschappen, omgevingsdiensten en ketenpartners is dit dé plek waar je praktische en toepasbare kennis op doet, inspiratie haalt en ervaringen deelt. Naast een inhoudelijk sterk congresprogramma biedt het congres je ook de mogelijkheid om te netwerken met vakgenoten en nieuwe contacten te leggen binnen het werkveld van zaakgericht werken.

Kijk op overheid.heliview.nl voor alle informatie over het congres en de laatste updates.

Zie voor meer nieuws de nieuwspagina.