Expertgroep Beveiliging april 2022

Uit NORA Online
Naar navigatie springen Naar zoeken springen


Contact
Annemieke de Wit en Guus van den Berg (Centrum Informatiebeveiliging en Privacybescherming (CIP)).
wij zoeken nog vertegenwoordiging vanuit provincies en waterschappen. Bent je architect of anderszins en wil je een bijdrage leveren, meld je aan via annemieke.dewit@cip-overheid.nl en guus.vandenberg@cip-overheid.nl
Status


Bijeenkomst van Expertgroep Beveiliging op maandag 11 april 2022, 14.00-16.00 uur, locatie: MS Teams.
Doel: het inventariseren van behoeftes, wensen en verwachtingen van gebruikers en het inventariseren welke bijdrage deelnemers kunnen leveren aan het herontwerpen van het thema Beveiliging.
Doelgroep: architecten en collega’s uit de publieke sector die geïnteresseerd zijn in het thema Beveiliging.
Contactpersoon: Annemieke de Wit en Guus van den Berg (Centrum Informatiebeveiliging en Privacybescherming (CIP)).
Aanmelden: wij zoeken nog vertegenwoordiging vanuit provincies en waterschappen. Bent je architect of anderszins en wil je een bijdrage leveren, meld je aan via annemieke.dewit@cip-overheid.nl en guus.vandenberg@cip-overheid.nl.Deze bijeenkomst vindt plaats in MS Teams met gebruikmaking van Miro.

Agenda

Agenda:

  1. Kennismaking/korte uitleg Miro-bord
  2. Inventarisatie behoeftes, wensen en verwachtingen
  3. Inventarisatie doelen
  4. Definiëren volgende stap

Kort verslag

Op 11 april 2022 organiseerde Centrum Informatiebeveiliging en Privacybescherming (CIP), in samenwerking met ICTU, de kick-off van de Update thema Beveiliging. De kick-off is een online bijeenkomst (MS Teams) en wordt ondersteund met een MIRO-bord. Na een kennismaking worden de deelnemers meegenomen in het programma voor deze middag:


Discussie wordt aangemoedigd en alle deelnemers krijgen de mogelijkheid om een toelichting te geven op datgene wat zij hebben vastgelegd. Na twee uur wordt de sessie afgesloten met een doorkijk naar de 2de sessie. De trekker van de expertgroep Beveiliging bedankt alle deelnemers voor hun enthousiasme en bijdrage.