Expertgroep Digitale Identificatie en authenticatie/2020-10-28

Uit NORA Online
Ga naar: navigatie, zoeken

Bijeenkomst van Expertgroep Digitale identificatie en authenticatie op woensdag 28 oktober 2020, 14-16.30 uur, locatie: MS TEAMS.
Doel: Het wat en waarom van Digitale Identificatie en Authenticatie in kaart brengen, opdat we breed gedeelde kennis en beelden krijgen en daarmee onze vraagstukken beter en geprioriteerd kunnen uitwerken om tot gedeelde architectuurEen beschrijving van een complex geheel, en van de principes die van toepassing zijn op de ontwikkeling van het geheel en zijn onderdelen. oplossingen te komen.
Doelgroep: architecten en collega’s uit de publieke sector actief betrokken op thema authenticatie en identificatieHet bekend maken van de identiteit van personen, organisaties of IT-voorzieningen.. .Verslag: Tijdens deze meeting heeft de NS een presentatie gegevenWeergave van een feit, begrip of aanwijzing, geschikt voor overdracht, interpretatie of verwerking door een persoon of apparaat over haar nieuwe architectuurEen beschrijving van een complex geheel, en van de principes die van toepassing zijn op de ontwikkeling van het geheel en zijn onderdelen.. Geheel volgens de nieuwe ontwikkelingen die Gartner eerder ook presenteerde heeft de NS een combinatie voorzien van IAM voor de medewerkers en voor de reizigers. Reacties zijn gegevenWeergave van een feit, begrip of aanwijzing, geschikt voor overdracht, interpretatie of verwerking door een persoon of apparaat door de expertgroep. De presentatie is gericht gedeeld aan de aanwezigen, maar zal niet op deze pagina getoond worden.

Daarnaast zijn de laatste resultaten besproken in verband met de pagina Begrippen IAM. De werkgroep heeft de laatste wijzigingen gedeeld en daarmee met virtueel applaus décharge gekregen

De vervolg afspraken hebben vooral te maken met een update van de bestaande pagina's.