Expertgroep Digitale Identificatie en authenticatie/2020-12-15

Uit NORA Online
Ga naar: navigatie, zoeken

Bijeenkomst van Expertgroep Digitale identificatie en authenticatie op dinsdag 15 december 2020, 14-15.00 uur, locatie: MS TEAMS.
Doel: Het delen van kennis met leden van de gebruikersraad over de aanpak van en de inhoud van het opstellen van definities van begrippen, zoals die gebruikt worden voor Digitale Identificatie en Authenticatie, zodat wellicht andere thema's een vergelijkbare aanpak kunnen voeren en kennis over het onderwerp op kunnen doen.
Doelgroep: architecten en collega’s uit de publieke sector geïnteresseerd in het thema authenticatie en identificatieHet bekend maken van de identiteit van personen, organisaties of IT-voorzieningen.. .Het delen van de kennis over opzet en uitvoering van de nieuwe begrippen en modellen pagina IAM

Verslag

Een presentatie over de opzet van de begrippen pagina van IAM aan de brede groep van geïnteresseerden vanuit het gebruikersoverleg NORANederlandse Overheid Referentie Architectuur. Zodat deze aanpak kan worden hergebruikt voor andere thema's. Presentatie IAM begrippen binnen de NORA (PDF, 648 kB).