Expertgroep Zaakgericht werken

Uit NORA Online
Ga naar: navigatie, zoeken

De NORA-pagina’s voor Zaakgericht werken ontwikkelen we voortdurend door. De informatie in de wiki wordt regelmatig geactualiseerd, verbindingen tussen de verschillende pagina’s versterkt en actuele ontwikkelingen en ontbrekende delen toegevoegd. Generiek wat generiek kan, en specifiek wat specifiek moet. Op zoek naar hoe de bedoeling kan doorklinken in de architectuur. Loop jij bij het gebruik van de NORA aan tegen vragen, zie je mogelijkheden tot verbetering of mis je zaken? Laat het dan svp weten via e.vandersteen@apeldoorn.nl. Zodat de NORA zich kan blijven doorontwikkelen. Reacties via nora@ictu.nl of tekstvoorstellen in de wiki zijn eveneens welkom.

Van september 2014 tot begin 2015 heeft een expertgroep de eerste opzet van het thema Zaakgericht Werken gemaakt:

  • Ellen van der Steen, bedrijfskundig adviseur, gemeente Apeldoorn;
  • Jan van Bruchem, bedrijfsarchitect, Sociale Verzekeringsbank (SVB);
  • Albert Bouma, informatieanalist, provincie Noord-Holland;
  • Adrie Spruit, architect e-Overheid

De NORA ontwikkelt zich anno 2018 weer verder door. Inmiddels is, in de persoon van Ellen van der Steen, een nieuwe trekker gevonden voor het beheer van NORA Zaakgericht werken, die de linking pin kan zijn tussen de verschillende communities die bezig zijn met Zaakgericht Werken en de NORA.

Contact[bewerken]

Ellen van de Steen is bereikbaar via e.vandersteen@apeldoorn.nl

Datum"Datum <span style="font-size:small;">(Date)</span>" is a type and predefined property provided by Semantic MediaWiki to represent date values.bijeenkomstDoelgroepDoel
21 september 2021Kennissessie Zaakgericht Werken september 2021Actieve ontwikkelaars van Zaakgericht Werken, zoals architecten, adviseurs en projectleiders, die werkzaam zijn binnen de overheid.Leren van elkaars ervaringen met Zaakgericht Werken en delen van kennis op noraonline.