IAM Heliview Congres 2020

Uit NORA Online
Ga naar: navigatie, zoeken

Bijeenkomst op dinsdag 21 april 2020, 09.00-17.30 uur, locatie: Congrescentrum 1931 's-Hertogenbosch.
Doelgroep: managers, senior specialisten, zware beïnvloeders en/of (mede)beslissers
Aanmelden: bij Heliview.


Op 21 april is het weer tijd voor het jaarlijkse Heliview Congres, hét Nederlandse congres over digitale identiteiten en hun toegangsbeheer. Vanuit de NORANederlandse Overheid Referentie Architectuur Expertgroep Digitale identificatie en authenticatie zal eric Brouwer (ICTU) als een van de sprekers bijdragen aan het programma. Uit de uitnodiging:

IAM is een onderwerp waar al lang niet meer alleen IT zich bezig houdt, maar dat betrokkenheid vraagt van experts in Risk Management, Audit en HR. Voor de primaire business is IAMIdentity and Access Management (IAM) is vrij vertaald het beheer om er voor te zorgen dat de juiste "identiteiten" (denk daarbij vooral aan personen of computers), voor de juiste redenen en op het juiste moment toegang krijgen tot de juiste faciliteiten. steeds vaker een belemmering bij kleine en grote (digitale) transformaties. Toegang is immers essentieel, zodat de juiste persoon op het juiste moment bij de juiste data kan. Te vaak blijkt in de praktijk dat de verbinding tussen business en IT nog niet sterk genoeg is om hier integraaleen benadering waarbij bijvoorbeeld organisatie, beleid, architectuur, processen gegevensbeheer, en producten onderling verbonden en afgestemd zijn. op te kunnen sturen.

Het Heliview congres nodigt de deelnemers uit om die verbinding te zoeken. Als input voor gesprekken in de eigen organisatie over de IAMIdentity and Access Management (IAM) is vrij vertaald het beheer om er voor te zorgen dat de juiste "identiteiten" (denk daarbij vooral aan personen of computers), voor de juiste redenen en op het juiste moment toegang krijgen tot de juiste faciliteiten. strategie voert het programma langs de nieuwste en meest relevante onderwerpen op het gebied van informatiebeveiligingHet proces van vaststellen van de vereiste betrouwbaarheid van informatiesystemen in termen van vertrouwelijkheid, beschikbaarheid en integriteit alsmede het treffen, onderhouden en controleren van een samenhangend pakket van bijbehorende maatregelen. en het managen van digitale identiteiten. De uitdaging is om het gesprek aan te gaan met uw omgeving zodat IAMIdentity and Access Management (IAM) is vrij vertaald het beheer om er voor te zorgen dat de juiste "identiteiten" (denk daarbij vooral aan personen of computers), voor de juiste redenen en op het juiste moment toegang krijgen tot de juiste faciliteiten. niet langer als belemmering wordt ervaren, maar als een essentiële spilfunctie die digitalisering mogelijk maakt.

Programma

De drie kernpunten van het programma zijn De basis op orde, Security & Compliance en Digitale Transformatie. Deze drie thema's worden belicht door keynotes, interactieve sessies en break-out sessies van zo'n 10 sprekers. Onder de Basis op Orde presenteert Eric Brouwer in een interactieve sessie het IAMIdentity and Access Management (IAM) is vrij vertaald het beheer om er voor te zorgen dat de juiste "identiteiten" (denk daarbij vooral aan personen of computers), voor de juiste redenen en op het juiste moment toegang krijgen tot de juiste faciliteiten.-kader zoals dat door de NORANederlandse Overheid Referentie Architectuur Expertgroep is ontwikkeld en gaat hij in gesprek met de deelnemers: Spreekt dat kader hen aan? En in hoeverre voldoet de eigen organisatie al aan dat kader?

Alle sprekers vind je op iam.heliview.nl/sprekers, het programma op iam.heliview.nl/programma.

Deelname en aanmelden

Deelname aan de Heliview-congressen is kosteloos voor senior medewerkers, managers en directieleden die werkzaam zijn bij eindgebruikersorganisaties. Stagiaires, werving & selectie bureaus, etc. hebben niet de mogelijkheid om kosteloos aan dit congres deel te nemen. direct aanmelden via de website