Informatiesessie RORA

Uit NORA Online
Naar navigatie springen Naar zoeken springenInformatiesessie RORA

woensdag 10 mei 2023 - De werkgroep RORA vordert gestaag met de verbouwing van de EAR naar RORA. Op 16 mei aanstaande organiseert de werkgroep RORA in het centrum van Den Haag een informatiesessie, waarin je wordt meegenomen in de status van de verbouwing.

Tijdens de CIO-dag op 19 april jl. heeft een groot aantal workshopdeelnemers ook meegedacht. De ontvangen input is daar waar mogelijk meegenomen of wordt in de volgende fase opgepakt.

Op 16 mei a.s. organiseert de Werkgroep RORA van 15.00 – 17.00 uur een informatiesessie waarin de vorderingen worden gepresenteerd en waarin je ook wordt uitgedaagd mee te denken over de RORA. Je bent van harte welkom je hiervoor aan te melden door een mail te sturen naar Postbus RORA.

De vernieuwing van EAR naar RORA is één van de prioriteiten die in de I-strategie worden genoemd: thema 3; het bestendigen van het rijksbrede ICT-landschap. Om dit te kunnen bewerkstelligen is de RORA noodzakelijk.

Meedenken, meewerken of vragen?

Als je niet in de gelegenheid bent op 16 mei en wel wilt worden betrokken bij de doorontwikkeling van de RORA en/of deelnemen aan de op te richten RORA-community, stuur dan vooral een mailtje naar Postbus RORA. Ook voor andere vragen over de RORA kun je daar terecht.

Zie voor meer nieuws de nieuwspagina.