Lijsten & Verwijzingen

Uit NORA Online
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Onder de kop Lijsten & Verwijzingen ontsluiten we informatie die nodig is om de Bindende Architectuurafspraken toe te kunnen passen in de praktijk. Voor de meeste van deze informatie geldt dat we er zelf geen eigenaar van zijn, maar ze overnemen uit externe bronnen. Wel verrijken we ze waar nodig met beschrijvingen, indelingen of informatie die het de architect gemakkelijker maakt om te beoordelen of hij ze wil gebruiken. Zo kun je op één plek een eerste schifting maken van informatiebronnen die je later een voor een napluist.

In feite geven de lijsten & verwijzingen je toegang tot bestaande kennis, oplossingen en communities. Zo weet je sneller of wat je zoekt al bestaat, of je toch zelf iets moet bedenken.

De Lijsten en Verwijzingen worden regelmatig aangevuld en geactualiseerd zodra nieuwe informatie NORA Beheer ter ore komt. Help ons hierbij door nieuws en kennis met ons te delen en kapotte links of verouderde informatie te melden als je het tegenkomt. Dat kan via nora@ictu.nl of de telefoonnummers van NORA Beheer.