Presentaties, impressie en vervolgstappen van NORA Gebruikersdag 29 november 2018 gepubliceerd

Uit NORA Online
NORA Gebruikersdag 29 november 2018
Naar navigatie springen Naar zoeken springenPresentaties, impressie en vervolgstappen van NORA Gebruikersdag 29 november 2018 gepubliceerd[bewerken]

donderdag 24 januari 2019 -

logo van de NORA Gebruikersdag, NORA logo met puzzelstukken die aan een tak groeien.

Zo'n 70 deelnemers hadden zich ingeschreven voor de NORA Gebruikersdag van 29 november, voor één of meer van de drie rondes parallelsessies. Net als de vorige twee keer was het een geslaagde middag met veel energie, inspiratie en nieuwe inzichten.

Foto van drie geboortekaartjes van de DERA (Digitale Erfgoed Referentie Architectuur) op een ronde tafel.


Wel hebben we gemerkt dat de timing helemaal aan het einde van november wat ongelukkig was, midden in een extreem drukke periode en in de nasleep van Cyber Monday. Twee sprekers moesten op het laatste moment verstek laten gaan en de papieren geboortekaartjes van de DERA arriveerden pas halverwege de middag. Gelukkig nog net op tijd om uit te delen tijdens de Doop. Heb je het kaartje gemist? Bekijk de digitale versie of haal er alsnog eentje op bij NORA Beheer & Doorontwikkeling (bij ICTU) - je bent van harte welkom.

Foto's van de sessies, presentaties en een korte sfeerimpressie van alle sessies zijn inmiddels beschikbaar. En ook dit keer hebben de meeste sessies geleid tot vervolgstappen, binnen NORA en daarbuiten:

(Klik hierboven door naar de themasessies voor foto's, presentatie en impressie)

Foto van het rechterdeel van de zaal tijdens de Themasessie Zaakgericht Werken aan één overheid. De deelnemers zijn onherkenbaar gemaakt.
Themasessie Zaakgericht Werken aan één overheid
Foto van de sessie Themasessie Review IAM - wat waren de reacties en hoe gaan we verder?, waarbij de gezichten van de deelnemers onherkenbaar gemaakt zijn. Midden in beeld Eric Brouwer, trekker van het onderwerp IAM.
Themasessie Review IAM - wat waren de reacties en hoe gaan we verder?

.originele uitnodiging & programma (PDF, 254 kB)

Zie voor meer nieuws de nieuwspagina.