Nieuws & Agenda

Uit NORA Online
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Nieuws[bewerken]

NieuwsberichtPublicatiedatum
Eerste aanmelding NORA Meeloopdagen binnen8 mei 2024
Review architectuur-uitwerking Interactie Digitale Overheid 2030 (MIDO)3 mei 2024
Data demodagen NORA Redesign bekend2 mei 2024
Toetsing opgehaalde behoeften NORA Redesign30 april 2024
Demodagen NORA Redesign29 april 2024
Geef je organisatie op voor de NORA Meeloopdagen29 april 2024
NORA-wiki update voltooid17 april 2024
NORA-wiki tijdelijk op alleen-lezen (15-04 tot 16-04)10 april 2024
... meer resultaten

Hierboven vind je de 8 meest recente nieuwsberichten, klik op de titel om het hele bericht te lezen. Op Nieuwsberichten staat de volledige lijst en op het Nieuwsblog kun je de hele nieuwsberichten onder elkaar lezen. Zie ook Op de hoogte blijven voor middelen om NORA-nieuws actief naar je toe te halen.

Elk nieuws dat relevant is voor (een deel van de) architecten in de publieke sector mag als nieuwsbericht gepubliceerd worden op noraonline.nl. In overleg met NORA Beheer kunnen berichten ook in de nieuwsbrief NORA Familienieuws geplaatst worden en/of op andere manieren verspreid worden binnen de NORA Familie.

Agenda[bewerken]

Alle bijeenkomsten die vanuit NORA (mede-)georganiseerd worden, van grote publieke bijeenkomsten tot vergaderingen van werkgroepjes, staan op NORA agenda. Uitnodigingen voor overige bijeenkomsten die relevant zijn voor (een deel van de) architecten in de publieke sector kunnen via een nieuwsbericht gedeeld worden.

Hieronder staan de eerste 10 bijeenkomsten die op dit moment gepland zijn, alle geplande en eerdere bijeenkomsten vind je op de pagina Agenda. Klik op de titel van een bijeenkomst voor meer informatie.

Laatste wijzigingen[bewerken]

Alle wijzigingen op noraonline worden bijgehouden in het logboek Laatste wijzigingen noraonline.

Op de hoogte blijven

Er zijn verschillende manieren om op de hoogte te blijven van wat er in de NORA Familie en op noraonline.nl gebeurt. Voor wie regelmatig op noraonline kijkt is het wellicht genoeg om de pagina's met nieuwsberichten, de agenda en het wijzigingslog in de gaten te houden, maar je kunt de informatie ook naar je eigen mailadres of social media-account toehalen:

  • Persoonlijke volglijst - notificatiemail als er een wijziging is op een specifieke pagina die je volgt
  • Nieuwsbrieven NORA - ca 4x per jaar een brede nieuwsbrief NORA Familienieuws plus specifieke uitnodigingen of nieuwsflashes per onderwerp
  • RSS-feeds NORA - nieuws of wijzigingen in je RSS-reader of embedded in een intra- of internetpagina
  • LinkedIn groep NORA - posts vanaf NORA Beheer maar ook vanuit andere groepsleden
  • Twitter @NORArchitectuur - posts vanaf NORA Beheer met nieuws en retweets van nieuws van partners zoals Forum Standaardisatie