Open Huis van de Architectuur juni 2023

Uit NORA Online
Naar navigatie springen Naar zoeken springen


Bijeenkomst op donderdag 29 juni 2023, 09.00-17.00 uur, locatie: hybride, ICTU en online (Teams).
Doel: kennismaken, sparren, kennis delen, ervaringen vergelijken, samenwerken
Doelgroep: overheidsarchitecten .

Overheidsarchitectuur is een vak en dat vak leer je niet in je eentje: je hebt collega’s nodig om mee te sparren, kennis te delen, ervaringen te vergelijken en je toolbox te vullen. Voor iedereen die die collega’s ook buiten de eigen organisatie zoekt willen we bij NORA een ontmoetingsplek creëren. Vanaf Q2 2023 organiseren we daarom elk kwartaal een Open Huis van de Architectuur bij ICTU (Den Haag, Laan van NOI).

In de ochtend reserveren we een tiental werkplekken voor architecten van buiten ICTU, waar je met een govroam-account of je eigen hotspot kunt werken. Bijpraten kan in de ontmoetingsruimten en bij de koffieautomaat, als daar behoefte aan is kunnen we ook een aantal kleine zaaltjes regelen voor groepjes.

Om 12 uur is er een gezamenlijke lunch en vanaf 13.30 uur start een inhoudelijke kennissessie, die ook online te volgen is.

Van 15.30 - 17.00 serveren we een High Tea, om rustig na te kunnen praten.

We beginnen op donderdag 29 juni met als onderwerp de ervaringen die inmiddels zijn opgedaan met de nieuwe NORA Bindende Architectuurafspraken.

Er komt nog een uitnodiging, maar de voorinschrijving start nu: stuur een mailtje naar nora@ictu.nl waarin je duidelijk aangeeft dat je inschrijft voor het Open Huis van de Architectuur van 29 juni, of je een werkplek wilt (en vanaf hoe laat) en of je mee luncht.