Overzicht onderlinge relaties bouwstenen

Uit NORA Online
Ga naar: navigatie, zoeken

Bouwstenen zijn op verschillende manieren met elkaar verbonden. Op deze pagina zie je de relaties die expliciet gemaakt zijn in de NORA-wiki. Mis je een relatie of zie je een fout, laat het dan even weten via nora@ictu.nl.

Relatie 'gebruikt'

14+ netnummerSamenwerkende catalogiOWMS (Overheid.nl Web Metadata Standaard)BRK (Basisregistratie Kadaster)Informatiemodel KadasterBurgerservicenummer (BSN)BRP (Basisregistratie Personen)DigiDWebrichtlijnenDigikoppeling (Standaarden)SAML (Security Assertion Markup Language)DigiD MachtigenMijnOverheidZoekdienstPNGODF (Open Document Format) 1.2WSRPIPv6 en IPv4PDF/A-1Dit is een grafiek met grenzen en knooppunten die kan hyperlinks bevatten.

Relatie 'realiseert'

BRO (Basisregistratie Ondergrond)Stelsel van BasisregistratiesBRT (Basisregistratie Topografie)BRV (Basisregistratie Voertuigen)Berichtenbox voor bedrijvenAntwoord voor bedrijvenBerichtenbox voor burgersVoorkeurskanaal internetNHR (Basisregistratie Handelsregister)Samenwerkende catalogiOverheid.nlOndernemerspleinStelselcatalogusBronregistraties zijn leidendWOZ (Basisregistratie Waarde Onroerende Zaken)Dit is een grafiek met grenzen en knooppunten die kan hyperlinks bevatten.

Relatie 'Is relevant binnen'

StelselcatalogusDomein Overheid bestuur en koninkrijkDit is een grafiek met grenzen en knooppunten die kan hyperlinks bevatten.

Relatie 'is gerelateerd aan'

BGT (Basisregistratie Grootschalige Topografie)IMgeo (Informatiemodel Geografie)KadasterBRK (Basisregistratie Kadaster)Informatiemodel KadasterBRO (Basisregistratie Ondergrond)Waarom de BRO zo interessant isBRT (Basisregistratie Topografie)DigiDEIDDigikoppelingEDeliveryEHerkenningOndernemingsdossierNTA 9040 (ihkv het ondernemingsdossier)StelselcatalogusLogiusWebrichtlijnenCSSDit is een grafiek met grenzen en knooppunten die kan hyperlinks bevatten.