Persoonlijke volglijst aanmaken

Uit NORA Online
Ga naar: navigatie, zoeken
logo helpsectie, twee vraagtekens en de knoppen F1 en help in de kleuren van NORA (blauw, wit en paars)
Helpsectie NORANederlandse Overheid Referentie Architectuur wiki:

Volglijst voor ingelogde gebruikers

Een van de manieren om op de hoogte te blijven van NORANederlandse Overheid Referentie Architectuur is je Persoonlijke volglijst. Om een persoonlijke volglijst aan te maken moet je een account aanmaken en inloggen. Dit kan rechtsboven in beeld of via de vorige link.

Waar vind ik de volglijst?

Als je bent ingelogd staat je gebruikersnaam boven in beeld met daar naast een paar blauwe links, waaronder Volglijst. Als je op die link klikt kom je op je persoonlijke volglijst terecht. Alle wijzigingen aan pagina's op je volglijst kun je hier in één oogopslag zien. Met een klik op de optie Volglijst bekijken en bewerken kun je zien welke pagina's op je volglijst staan en deze indien gewenst verwijderen.

Hoe voeg ik pagina's toe aan mijn volglijst?

Je volglijst is leeg, totdat je er pagina's aan toevoegt. Dat kan op twee manieren. De makkelijkste manier voor een beperkt aantal pagina's is om naar de pagina te gaan die je wilt toevoegen en daar te klikken op 'Volgen.' Die optie zit verstopt onder het kleine driehoekje net voor het zoekveld rechtsbovenin en wordt zichtbaar als je de muis daar boven stil houdt.

Wil je meer pagina's toevoegen en heb je de titels van de pagina's paraat, dan kun je ook vanuit de volglijst pagina's toevoegen met de optie Ruwe volglijst bewerken. Verwijderen van pagina's kan ook vanaf deze pagina, of met de optie Volglijst bekijken en bewerken.

Hoe krijg ik een mailtje als er pagina's op mijn volglijst wijzigen?

Direct links van de link Volglijst (bovenin beeld) staat de link [Speciaal:Voorkeuren|Voorkeuren]]. Als je hier op klikt kun je zelf aangeven waar je wel en geen mails voor krijgt. Vink op het eerste tabblad de optie 'Mij e-mailen bij bewerkingen van pagina’s of bestanden op mijn volglijst' aan. Als je zeker wilt weten dat ook kleine wijzigingen (zoals de correctie van een spelfout of het toevoegen van een categorie voor navigatie) in je mailbox verschijnen kun je ook de optie 'Mij e-mailen bij kleine bewerkingen van pagina’s en bestanden op mijn volglijst' aanvinken.

Andere voorkeuren Volglijst wijzigen

Op de pagina Voorkeuren is een apart tabblad Volglijst waarop je andere voorkeuren wat betreft je volglijst kunt wijzigen, zoals of je eigen wijzigingen ook op je volglijst terecht komen.

Blijf op de hoogte via:

RSS-feeds
Persoonlijke volglijst
→ Pagina actueel
Nieuwsbrieven
Twitter @NORArchitectuur
LinkedIn groep NORA