Presentatie nieuwste ontwikkelingen NORA 2017

Uit NORA Online
Ga naar: navigatie, zoeken
NB: rondom de NORA Gebruikersraad van 14 november 2017 is een inhoudelijk programma georganiseerd, waar deze sessie deel van uitmaakt. Dit is een parallelsessie die tegelijk met de daadwerkelijke vergadering van de Gebruikersraad plaatsvindt. We sluiten om 17.00 uur af met een borrel voor alle deelnemers van deze dag.
Bijeenkomst op dinsdag 14 november 2017, 16.00-17.00 uur, locatie: ICTU, Wilhelmina van Pruisenweg 104 Den Haag, SCRUM-ruimte.
Doel: kennis opdoen over de huidige NORANederlandse Overheid Referentie Architectuur
Doelgroep: architecten en geïnteresseerden uit de publieke sector .Aanmelden: nora@ictu.nl
Contactpersoon: Marieke Vos
De NORANederlandse Overheid Referentie Architectuur is geen statische blauwdruk, maar een dynamisch geheel van afspraken (principes), handige verwijzingen (standaarden, bouwstenen et cetera) en verzamelde kennis en tools (thema’s). De afgelopen twee jaar zijn er een hoop nieuwe dingen toegevoegd, hebben we informatie van anderen ontsloten en zijn er een paar belangrijke wijzigingen in de Afgeleide Principes geweest. Laat je bijpraten en geef je feedback!

Presentatie & links

Inmiddels staat deze presentatie online, als dia's (PDF, 3,29 MB) en met notities (PDF, 4,44 MB). Wie de presentatie al heeft gezien en direct door wil klikken wat handige links:

Bindende Afspraken

Er zijn in 2017 drie wijzigingen geweest in de Afgeleide Principes van NORANederlandse Overheid Referentie Architectuur:

Lijsten en Verwijzingen

Thema's en Focusgebieden