Sjabloon:Deel van privacy baseline

Uit NORA Online
Ga naar: navigatie, zoeken
Dit sjabloon gebruik je om ongestructureerde pagina's met teksten die onderdeel uitmaken van de Privacy Baseline te voorzien van een informatieblokje dat aangeeft dat het onderdeel uitmaakt van de Privacy Baseline. Je kunt hierbij aangeven wat de versie en de publicatiedatumDatum waarop document het laatst is gepubliceerd (http://standaarden.overheid.nl/owms/4.0/doc/eigenschappen/dcterms.modified) zijn van de versie waarbij de tekst hoort. Je gebruikt het door de volgende code toe te voegen aan de pagina:
{{Deel van privacy baseline|versieaanduiding=nr|publicatiedatumDatum waarop document het laatst is gepubliceerd (http://standaarden.overheid.nl/owms/4.0/doc/eigenschappen/dcterms.modified)=datum|ID=PRIVXX}}
waarbij je de tekst na het = teken vervangt door de waarde. Bijvoorbeeld:
{{Deel van privacy baseline|versieaanduiding=3.1|publicatiedatumDatum waarop document het laatst is gepubliceerd (http://standaarden.overheid.nl/owms/4.0/doc/eigenschappen/dcterms.modified)=16 oktober 2017|ID=PRIV_INL}}

Het sjabloon voegt tevens de categorie Deel van de Privacy Baseline toe aan de pagina en een lijstje met alle teksten die deze categorie hebben.

De weergegeven naam/titel van de pagina van "De Privacy Baseline/Inleiding" wordt automagisch "Inleiding". Het deel achter de (laatste) backslash wordt dus de titel. Als je iets anders wil als titel, kan je dat expliciet instellen door in {{Deel van privacy baseline| een stukje |Titel= toe te voegen, waarbij je natuurlijk achter het is-teken, de gewenste titel plakt.


Logo ISOR (vier hangsloten die in elkaar geklikt zitten met de tekst Information Security Object Repository)

Deze pagina is deel van ISOR.
Onderdeel van versie {{{versieaanduiding}}} van de Privacy Baseline
Publicatie op {{{publicatiedatumDatum waarop document het laatst is gepubliceerd (http://standaarden.overheid.nl/owms/4.0/doc/eigenschappen/dcterms.modified)}}}.

Alle teksten bij de Privacy Baseline: