Sjabloon:Gegevensmanagement

Uit NORA Online
Ga naar: navigatie, zoeken

Dit sjabloon is bedoeld om pagina's die onderdeel uitmaken van het thema Gegevensmanagement de juiste categorie mee te geven en een gelijk kader rechts met daarin de auteurs, status en mailadres om feedback te geven. Plaats dit sjabloon altijd tussen noinclude, zodat het mogelijk is deelpagina's op te nemen in het thema of andere pagina's. Gebruik daartoe de volgende code:

{{GegevensmanagementGegevensmanagement betreft het integraal en beheerst verwerken van gegevens in een organisatie zowel op strategisch tactisch als operationeel niveau met als doel de gewenste kwaliteit en beschikbaarheid te realiseren.|
auteurs=
feedback=
onderdeel van=
}} 

Waarbij je achter auteurs alle mensen noteert die een bijdrage hebben geleverd met de trekker eerst. Vul bij feedback het mailadres in waarop de gebruikerIedere persoon, organisatie of functionele eenheid die gebruik maakt van een informatiesysteem je feedback mag sturen (in het gebruikelijke format naam@organisatie.ext). Op het moment krijg je het volgende blokje te zien:


Logo van het subthema gegevensmanagement,de tekst Gegevensmanagement met een serie nulletjes en eentjes die op verschillende manieren zijn gegroepeerd en gearceerd. Plus in de onderhoek het logo van Data op het web, een spinneweb met nulletjes en eentjes er in en de tekst Data op het web.

Onderdeel van Gegevensmanagement.
Status: 1.0 - eerste publieke versie
Auteurs: {{{auteurs}}}
Feedback pagina: {{{feedback}}}

→ Naar leeswijzer