Sjabloon:Gegevensmanagement/inhoud

Uit NORA Online
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Dit sjabloon is bedoeld om de inhoud pagina van het thema Gegevensmanagement de juiste categorie mee te geven en een gelijk kader rechts met daarin de auteurs, status en mailadres om feedback te geven. Plaats dit sjabloon altijd tussen noinclude, zodat het mogelijk is eelpagina's op te nemen in het thema of andere pagina's. Gebruik daartoe de volgende code:

{{Gegevensmanagement/inhoud|
auteurs=
status=
feedback=
}} 

Waarbij je achter auteurs alle mensen noteert die een bijdrage hebben geleverd met de trekker eerst. Vul bij status iets in als 'eerste concept', 'tweede concept' of 'versie ter review'. Vul bij feedback het mailadres in waarop de gebruiker je feedback mag sturen (in het gebruikelijke format naam@organisatie.ext). Op het moment krijg je het volgende blokje te zien:

Logo van het subthema gegevensmanagement,de tekst Gegevensmanagement met een serie nulletjes en eentjes die op verschillende manieren zijn gegroepeerd en gearceerd. Plus in de onderhoek het logo van Data op het web, een spinneweb met nulletjes en eentjes er in en de tekst Data op het web.

Onderdeel van Gegevensmanagement.
Status: {{{status}}}
Auteurs: {{{auteurs}}}
Feedback: {{{feedback}}}