Sjabloon:Programma Gebruikersdag 29 november 2018

Uit NORA Online
Ga naar: navigatie, zoeken
Dit sjabloon is bedoeld om aan bijeenkomsten die onderdeel uit maken van Presentaties, impressie en vervolgstappen van NORA Gebruikersdag 29 november 2018 gepubliceerd een gelijk kader en koptekst mee te geven die verwijst naar het programma. Die tekst kan zo op één plek beheerd en geactualiseerd worden. Je gebruikt het sjabloon door de volgende code toe te voegen aan de pagina van de bijeenkomst:
{{Programma Gebruikersdag 29 november 2018|Ronde=1}}

Hierbij is het nummer achter ronde bedoeld om aan te geven waar in het programma een bijeenkomst is gepland: de pagina wordt in de categorie van die ronde geplaatst, zodat je het op andere plekken netjes op de juiste plek op kunt vragen.

Op het moment geeft dit het volgende resultaat: NB: Bij een kopie naar een volgende gebruikersdag moet ook het Sjabloon Agendablok Gebruikersdag gekopieerd en hernoemd worden, met de bijbehorende correctie van dit sjabloon. (versie van vóór 24-1 nemen voor kopie)


NORANederlandse Overheid Referentie Architectuur Gebruikersdag 29-11-2018
Ronde {{{Ronde}}}
Het deel "]]" van de zoekopdracht is niet begrepen. De resultaten kunnen afwijken van de verwachting.
Impressie volledige middag
logo NORA Gebruikersdag, de teksten NORA (blauw), Gebruikersdag (paars) en Nederlandse Overheid Referentie Architectuur (lichtblauw), voor een takje met daaraan puzzelstukjes in blauw en paars
Deze sessie was onderdeel van de Presentaties, impressie en vervolgstappen van NORA Gebruikersdag 29 november 2018 gepubliceerd.

Deze middag kende drie ronden van parallelsessies. Van alle sessies is een sfeerimpressie met foto's, presentatie(s) en vervolgacties gepubliceerd.

Een impressie van de dag en links naar alle sessies is te vinden op Presentaties, impressie en vervolgstappen van NORA Gebruikersdag 29 november 2018 gepubliceerd.