Sjabloon:Programma Gebruikersdag 6 juni 2019

Uit NORA Online
Ga naar: navigatie, zoeken
Dit sjabloon is bedoeld om aan bijeenkomsten die onderdeel uit maken van NORA Gebruikersdag 6 juni 2019 een gelijk kader en koptekst mee te geven die verwijst naar het programma. Die tekst kan zo op één plek beheerd en geactualiseerd worden. Je gebruikt het sjabloon door de volgende code toe te voegen aan de pagina van de bijeenkomst:
{{Programma Gebruikersdag 6 juni 2019|Ronde=1|Track=1}}

Hierbij is het nummer achter ronde bedoeld om aan te geven waar in het programma een bijeenkomst is gepland: de pagina wordt in de categorie van die ronde geplaatst, zodat je het op andere plekken netjes op de juiste plek op kunt vragen. De track geef je op zodat de sessie ook in de pagina van het track wordt geplaatst. Kies uit de nummers passend bij: Track 1 Het gedeelde gegevenslandschap in (onderwijs)ketens, Track 2 Werken met (referentie)architectuur Track 3 Enterprise architectuur in de NORA Familie.

Op het moment geeft dit het volgende resultaat: NB: Bij een kopie naar een volgende gebruikersdag moet ook het Sjabloon Agendablok Gebruikersdag gekopieerd en hernoemd worden, met de bijbehorende correctie van dit sjabloon.

NORANederlandse Overheid Referentie Architectuur Gebruikersdag 6 juni 2019
Ronde {{{Ronde}}}
Het deel "]]" van de zoekopdracht is niet begrepen. De resultaten kunnen afwijken van de verwachting.
Alle rondes
logo NORA Gebruikersdag, de teksten NORA (blauw), Gebruikersdag (paars) en Nederlandse Overheid Referentie Architectuur (lichtblauw), voor een takje met daaraan puzzelstukjes in blauw en paars
Onderdeel van de NORA Gebruikersdag 6 juni 2019,

[[]].

* opening 13.00 uur
* paneldiscussie 16.15 uur
* netwerkborrel 17.00 uur

Locatie: ministerie van OCW, Rijnstraat 50 Den Haag.
Aanmelden: via pleio (tot vr 31 mei).