Wiki bekijken

Ga naar: navigatie, zoeken
baseline
Beschrijving Een gemeenschappelijk normenstelsel binnen Een gemeenschappelijk normenstelsel binnen een organisatie, waaruit passende maatregelen kunnen worden afgeleid. Een type baseline is de baseline kwaliteit, dat wil zeggen een organisatiebreed normenkader waarin de organisatie ook alle concrete maatregelen beschrijft die de kwaliteit van de diensten waarborgen. e de kwaliteit van de diensten waarborgen.
Glossary-Source Bestand:Nora 3.0 principes voor samenwerking en dienstverlening.pdf +
Titel baseline  +
Toelichting Denk bijvoorbeeld aan normen en maatregelen op het gebied van informatiebeveiliging, de toegankelijkheid van de dienst, het meten en verbeteren van klanttevredenheid en standaardisatie op het gebied van informatie-uitwisseling.
Vastgesteld in NORA 3.0 Principes voor samenwerking en dienstverlening
Categorieën Begrippen  +
WijzigingsdatumDit is een speciale eigenschap in de wiki. 21 maart 2019 14:29:10  +
Glossary-DefinitionDit is een speciale eigenschap in de wiki. Een gemeenschappelijk normenstelsel binnen Een gemeenschappelijk normenstelsel binnen een organisatie, waaruit passende maatregelen kunnen worden afgeleid. Een type baseline is de baseline kwaliteit, dat wil zeggen een organisatiebreed normenkader waarin de organisatie ook alle concrete maatregelen beschrijft die de kwaliteit van de diensten waarborgen. e de kwaliteit van de diensten waarborgen.
Glossary-LinkDit is een speciale eigenschap in de wiki. Baseline  +
Glossary-TermDit is een speciale eigenschap in de wiki. baseline  +
eigenschappen verbergen die hierheen verwijzen 
  Er verwijzen geen eigenschappen naar deze pagina.
 

 

Voer de naam in van de pagina waar u met browsen wilt beginnen.
Persoonlijke instellingen
Naamruimten

Varianten
Weergaven
Handelingen
Hulpmiddelen