Startbijeenkomst @TIOH

Uit NORA Online
Ga naar: navigatie, zoeken

Bijeenkomst van architectuur-community Toezicht Inspectie Opsporing Handhaving (@TIOH) op woensdag 27 februari 2019, 13.00-16.30 uur, locatie: ICTU, Wilhelmina van Pruisenweg 104 Den Haag.
Doel: Kennisdelen, inspireren en van elkaar leren.
Doelgroep: Iedereen die met architectuurEen beschrijving van een complex geheel, en van de principes die van toepassing zijn op de ontwikkeling van het geheel en zijn onderdelen. bezig is in een publieke organisatie die (o.a.a) een taak heeft in de domeinen Toezicht, Inspectie, Opsporing en/of Handhaving.
Contactpersoon: Marieke Vos
Aanmelden: marieke.vos@ictu.nl.Startbijeenkomst van de architectuur-community Toezicht Inspectie Opsporing Handhaving (@TIOH). Programma wordt deels ter plekke bepaald door de aanwezigen.

NB: De architectuur-community Toezicht Inspectie Opsporing Handhaving (@TIOH) heeft een besloten Pleio-groep waarop documenten en verslagen gedeeld worden. Alleen mensen die beschikken over een mailadres van een publieke organisatie in de domeinen Toezicht Inspectie Opsporing en/of Handhaving mogen hiervan lid worden.