Tabel alle opleidingen met doel en doelgroep

Uit NORA Online
Ga naar: navigatie, zoeken
NB: Deze pagina is geen onderdeel van de reguliere NORANederlandse Overheid Referentie Architectuur, maar een testruimte. Het is dus niet zeker of de inhoud zoals u die ziet juist, actueel en betrouwbaar is.

Op deze pagina vind je opleidingen die zinvol kunnen zijn in de ontwikkeling van architecten in de publieke sector. Het overzicht is nog in opbouw, als je opleidingen / trainingen wilt laten toevoegen stuur dan even een mailtje naar nora@ictu.nl.

De de onderstaande tabel kun je sorteren op elk van de kolommen door op de pijltjes van de kolomnaam te klikken. Kijk op Sandbox:Opleidingen voor een wat overzichtelijker lijst met alleen de naam van de opleiding, het opleidingsinstituut en een link naar de website.

Opleiding Opleidingsinstituut Doelgroep Doel opleiding Website Beschrijving en details Wordt NORANederlandse Overheid Referentie Architectuur benoemd in het curriculum?
Internal Auditing en Advisory Erasmus Universiteit / ESAA Idioten en briljante geniën Een hoog cijfer halen website Wat je dan maar wilt vertellen nee
Postgraduate opleiding IT Audit, Compliance & Advisory Vrije Universiteit Postgraduate studenten (professionals met vooropleiding) Wie de opleiding afrondt: Beheerst een breed scala aan vaardigheden, heeft de intellectuele bagage om alle facetten van het ondernemen te beoordelen, kan het management inzicht en assurance verschaffen met audits en ander onderzoek, is in staat oplossingen aan te dragen en kan een visie ontwikkelen en beleid formuleren over het invoeren, inrichten en verbeteren van een auditfunctie. website Wat je dan maar wilt vertellen nee