Themasessie Handreiking Mobiele App 2.0

Uit NORA Online
Ga naar: navigatie, zoeken


NORANederlandse Overheid ReferentieArchitectuur Gebruikersdag 29 mei 2018
Ronde 1 (13.30-14.30 uur)
Alle rondes
logo NORA Gebruikersdag, de teksten NORA (blauw), Gebruikersdag (paars) en Nederlandse Overheid Referentie Architectuur (lichtblauw), voor een takje met daaraan puzzelstukjes in blauw en paars
Deze sessie is onderdeel van de NORA Gebruikersdag 29 mei 2018. De middag wordt om 13.00 uur centraal afgetrapt, daarna zijn er drie rondes met themasessies.

Alle sessies vinden plaats bij CBS Den Haag, zonder aanmelding en geldig identiteitsbewijs kun je dit gebouw helaas niet binnen. Aanmelding per sessie, uiterlijk donderdag 24 mei 2018 15.00 uur.

Bijeenkomst op dinsdag 29 mei 2018, locatie: CBS, Henri Faasdreef 312, 2492 JP Den Haag.
Doel: Kennis delen over de Handreiking Mobiele App 2.0
Doelgroep: Iedereen die belangstelling heeft voor ontwikkeling en beheer van apps voor overheden
Contactpersoon: Ludwina van der Wijst
Aanmelden: omo@ictu.nl.


In deze sessie nemen we je mee in de wereld van apps binnen de overheid. Technisch kan er al heel veel, de uitdaging zit in de inbedding in de juiste informatiearchitectuur. En vergeet de software-, integratie-, en infrastructuurarchitectuur niet.

Dan is het fijn dat je terug kunt vallen op de Handreiking Mobiele App 2.0 (PDF, 2,14 MB). De schrijvers van deze handreiking gaan met ons in gesprek over de architectuurEen beschrijving van een complex geheel, en van de principes die van toepassing zijn op de ontwikkeling van het geheel en zijn onderdelen. van apps en lichten graag toe wat er vernieuwd is in versie 2.0 van de Handreiking.

Persoonlijke instellingen
Naamruimten

Varianten
Handelingen
Hulpmiddelen