Themasessie Samenwerken in ketens is een vak

Uit NORA Online
Ga naar: navigatie, zoeken


NORANederlandse Overheid ReferentieArchitectuur Gebruikersdag 29-11-2018
Ronde 1 (13.00-14.00 uur)
Alle rondes
logo NORA Gebruikersdag, de teksten NORA (blauw), Gebruikersdag (paars) en Nederlandse Overheid Referentie Architectuur (lichtblauw), voor een takje met daaraan puzzelstukjes in blauw en paars
Deze sessie is onderdeel van de NORA Gebruikersdag 29 november 2018. De middag wordt om 12.30 uur centraal afgetrapt, daarna zijn er drie ronden. Je kiest bij aanmelding naar welke sessie je per ronde gaat.

De Gebruikersdag vindt plaats bij HSD, in het zelfde gebouw als ICTU (Routebeschrijving).

Aanmelden kan tot ma 26 november 17.00 uur via pleio (geen account nodig).

Aanmelden Gebruikersdag.
Bijeenkomst op donderdag 29 november 2018, 13.00-14.00 uur, locatie: The Hague Security Delta (HSD) Adres:Wilhelmina van Pruisenweg 104, 2595 AN Den Haag.
Doel: Delen van de visie en ervaringen die voortkomen uit 12 jaar professioneel samenwerken in de Loonaangifteketen
Doelgroep: Iedereen die samen werkt in ketens of daar mee wil beginnen
Aanmelden: aanmelden via pleio.


Deze presentatie gaat over samenwerking. In veel organisaties wordt samenwerken gezien als een competentie. Diantha Croese, ketenmanager van de loonaangifteketen, vindt samenwerken méér dan dat, namelijk een professie, een vak. In de afgelopen twaalf jaar is in de loonaangifteketen een systematische aanpak ontwikkeld die kansen biedt om te komen tot een succesvolle samenwerking binnen organisaties, maar ook organisatie overstijgend. Samenwerken vraagt een andere mindset.

De loonaangifteketen heeft daarmee vorig jaar in San Diego een internationale prijs gewonnen; deze prijs wordt jaarlijks toegekend door de wereldwijde Association of Strategic Alliance Professionals voor de “best practice” op het gebied van alliantiemanagement en organisatie-overstijgende samenwerking. Sindsdien deelt Diantha de ervaringen met veel ketens binnen de overheid, maar ook met mensen die bezig zijn hun vakmanschap op het gebied van samenwerken te versterken.

Persoonlijke instellingen
Naamruimten

Varianten
Handelingen
Hulpmiddelen