Twee nieuwe gezichten bij NORA Beheer & Doorontwikkeling

Uit NORA Online
Twee nieuwe gezichten bij NORA Beheer & Doorontwikkeling
Naar navigatie springen Naar zoeken springenTwee nieuwe gezichten bij NORA Beheer & Doorontwikkeling[bewerken]

vrijdag 30 september 2022 - Half september 2022 zijn twee nieuwe mensen gestart bij het team van NORA Beheer & Doorontwikkeling, zodat we voorlopig weer even wat meer slagkracht hebben. Tegelijk zijn we nog op zoek naar iemand die voor de langere termijn in het team wil starten en daarbinnen door wil groeien.

Peter Makkes is een bekend gezicht in de NORA Familie, aangezien hij al jaren als community manager en beheerder bij de GEMMA (Gemeentelijke ModelArchitectuur) werkt. Dat blijft hij ook gewoon doen, maar we zijn blij dat we in goed onderling overleg zijn ervaring ook bij de NORA in mogen zetten. De rest van 2022 zal hij delen van het dagelijks beheer op zich nemen, waaronder de check en acceptatie van wijzigingen in de wiki.

Gerben Wulff is een nieuwkomer in de architectuur, maar zijn ervaring op wikipedia maakt hem een waardevolle hulp bij het implementeren van de wijzigingen van RFC Bindende architectuurafspraken 2022. Deze klus duurt tot het einde van 2022, aangezien de ingangsdatum van het RFC door de Gebruikersraad op 1-1-2023 is gezet.

We heten Peter en Gerben hiermee van harte welkom in het team NORA Beheer en in de NORA Familie, hopelijk voelen ze zich hier snel thuis.

Met vriendelijke groeten,

Marieke Vos, Community manager NORA Familie

Zie voor meer nieuws de nieuwspagina.