Unconference Proactieve Dienstverlening 7 december (Middag in Almere)

Uit NORA Online
Naar navigatie springen Naar zoeken springenUnconference Proactieve Dienstverlening 7 december (Middag in Almere)

donderdag 30 november 2023 - Komende donderdag 7 december (in het theater Kunstlinie van Almere) organiseert Digicampus een middag in het teken van Proactieve Dienstverlening. "Vergeet passieve lezingen,jij bepaalt wat er gebeurt!" aldus de organisatoren Noortje & Jet. De agenda wordt samen met de deelnemers gemaakt en start met een lunch.

Globaal programma:

  • 12:00 tot 13:00 inloop en lunch
  • 13:00 Welkom, visie vanuit de wetenschap deel 1, stemmen op sessies
  • 13:45 start sessie ronde 1
  • 14:30 pauze
  • 14:45 visie vanuit de wetenschap deel 2
  • 15:00 start sessie ronde 2
  • 15:45 Terugkoppeling sessies en afsluiting
  • 16:15 netwerkborrel

Innovatieve Denkers: Ontmoet gelijkgestemde professionals die jouw passie voor proactieve dienstverlening delen. Samen gaan we op zoek naar creatieve oplossingen.

Met toonaangevende sprekers vanuit de wetenschap: Jeroen van Grondelle (HU) en Nitesh Bharosa (TU Delft). Jeroen vertelt over hun onderzoek naar een proactieve overheid vanuit burgerperspectief en Nitesh deelt zijn visie op proactieve dienstverlening vanuit een GovTech perspectief.

Kijk verder op de website van Digicampus en schrijf je gratis in.

Thema: Proactieve Dienstverlening

Proactieve Dienstverlening is de toekomst van mensgerichte organisaties. Het gaat niet alleen om het voldoen aan behoeften, maar ook om het anticiperen op en overtreffen van verwachtingen. Ontdek innovatieve benaderingen, best practices en nieuwe technologieën die proactieve dienstverlening mogelijk maken. We nodigen iedereen die actief wil bijdragen aan deze discussie uit om deel te nemen aan deze Unconference. Voel je dan ook vrij om mensen in je netwerk uit te nodigen voor wie dit interessant is.

Doel: Samenwerken en Leren

Dit evenement is bedoeld om kennis te delen, samen te werken en elkaar te inspireren. Het doel is simpel: nieuwe perspectieven ontdekken, netwerken versterken en innovatie bevorderen. Deelnemers komen uit de wetenschap, uitvoeringsorganisaties, ministeries en gemeenten.

Vanuit onze Expertgroep Dienstverleningsconcept:

Pieter Hoekstra zal: of meer vertellen over de 5 processen van het Dienstverleningsconcept of aandacht besteden aan wat is de vraag. Het publiek bepaalt wat er besproken wordt.

Bestand:Wat is de vraag en NORA Dienstverleningsconcept DIGICAMPUS.pdf

Zie voor meer nieuws de nieuwspagina.