WOZ/Abonnementservice

Uit NORA Online
Ga naar: navigatie, zoeken
 
Elementtype.png
DienstEen afgebakende prestatie van een persoon of organisatie (de dienstverlener), die voorziet in een behoefte van haar omgeving (de afnemers). op concreter niveau van 'Voorziening/BouwsteenVoorziening die deel uitmaakt van de infrastructuur van de e-overheid.', dat door een afnemerDe persoon of organisatie die een dienst in ontvangst neemt. Dit kan een burger, een (medewerker van een) bedrijf of instelling dan wel een collega binnen de eigen of een andere organisatie zijn. kan worden gebruikt.

Eigenschappen

TitelAbonnementservice
BeschrijvingAbonnementservice die een automatisch bericht afgeeft wanneer er iets verandert in de registratie van voor de afnemerDe persoon of organisatie die een dienst in ontvangst neemt. Dit kan een burger, een (medewerker van een) bedrijf of instelling dan wel een collega binnen de eigen of een andere organisatie zijn. van belang zijnde WOZobjecten. Alle wijzigingen worden gebeurtenisgedreven aangeleverd.

Een afnemerDe persoon of organisatie die een dienst in ontvangst neemt. Dit kan een burger, een (medewerker van een) bedrijf of instelling dan wel een collega binnen de eigen of een andere organisatie zijn. kan zich abonneren op alle WOZ-objecten of op de gegevensWeergave van een feit, begrip of aanwijzing, geschikt voor overdracht, interpretatie of verwerking door een persoon of apparaat. Het betreft hier alle vormen van gegevens, zowel data uit informatiesystemen als records en documenten, in alle vormen zoals gestructureerd als ongestructureerd van één of meer waterschappen.

Abonnementservice WOZ loopt via Digilevering.
ProducttypeHerhalende gegevenslevering: mutatie- of gebeurtenisgedreven (abonnement)
Zoekingangenwaterschap, totaal
Interfacemachine-machine
Aanleidinggebeurtenisgedreven (push)
Levertijddirect
Leveromvangbeperkte omvang
Herhalingherhalende levering
Actualiteitactueel

Relaties

VertrekpuntRelatieEindpunten
WOZ/AbonnementserviceRealiseert
WOZ/AbonnementserviceHeeft bron
  • Gegevenslandschap van de overheid (Let op: pagina bestaat niet.)