Workshop Een brug naar Europa

Uit NORA Online
Ga naar: navigatie, zoeken

In de NORA Gebruikersraad van 14-6-2016) is in een presentatie (PDF, 1,53 MB) de pilot voor eDelivery in Nederland gepresenteerd en is gevraagd mee te denken over de impact als dit zou worden doorontwikkeld tot een generieke voorziening. In vervolg hierop organiseert de Werkgroep Implementatiestrategie eDelivery een workshop op 22 september, van 9.30 uur – 12.30 uur inclusief lunch bij ICTU in Den Haag.

Geïnteresseerden uit de NORA Gebruikersraad, of collega’s die specifieke expertise hebben, zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de workshop met als titel Verbindingen met Europa ihkv Implementatiestrategie eDelivery. Doel van de workshop is in beeld te krijgen welke verbindingen er nu lopen tussen NL en EU, met enige verdieping over welke functies het daarbij gaat.

Bij het gezamenlijk toewerken naar de Gateway eDelivery als generieke voorziening is een gedeeld beeld zeer belangrijk. Op dit moment zijn er verschillende begrippen, beelden en vragen. De brug naar Europa waar nu een ‘ponton’ voor wordt gelegd, moet verder gedefinieerd en toegelicht worden. Als hulpmiddel gebruiken we een eerste overzichtsplaat, die ter plekke nog de nodige verdieping en validatie behoeft. Naast de genodigden uit de NORA community zullen ook de leden van de werkgroep Implementatiestrategie eDelivery, betrokkenen bij de pilot eDelivery en andere geïnteresseerden in de Gateway eDelivery aanwezig zijn.

Aanmelden kan per mail: sanne.giesen@ictu.nl.

NORA Gebruikersraad/2016-09-14.