BAG/Extract: verschil tussen versies

Uit NORA Online
Ga naar: navigatie, zoeken
k (1 versie: gegevenslandschap uit test naar productie)
k (Tekst vervangen - '|Elementtype=Product' door '|Elementtype=product')
Regel 1: Regel 1:
 
{{#Element:
 
{{#Element:
|Elementtype=Product
+
|Elementtype=product
 
|Heeft bron=Gegevenslandschap van de overheid
 
|Heeft bron=Gegevenslandschap van de overheid
 
|Realiseert=BAG (Basisregistraties Adressen en Gebouwen)
 
|Realiseert=BAG (Basisregistraties Adressen en Gebouwen)

Versie van 10 mei 2017 om 14:39

 
Elementtype.png
DienstEen afgebakende prestatie van een persoon of organisatie (de dienstverlener), die voorziet in een behoefte van haar omgeving (de afnemers). op concreter niveau van 'Voorziening/BouwsteenVoorziening die deel uitmaakt van de infrastructuur van de e-overheid.', dat door een afnemerDe persoon of organisatie die een dienst in ontvangst neemt. Dit kan een burger, een (medewerker van een) bedrijf of instelling dan wel een collega binnen de eigen of een andere organisatie zijn. kan worden gebruikt.

Eigenschappen

TitelBAG Extract (eenmalig/abonnement)
BeschrijvingLevering van een totaalstand van alle BAG-gegevensWeergave van een feit, begrip of aanwijzing, geschikt voor overdracht, interpretatie of verwerking door een persoon of apparaat. Het betreft hier alle vormen van gegevens, zowel data uit informatiesystemen als records en documenten, in alle vormen zoals gestructureerd als ongestructureerd voor het gevraagde gebied (volledige levenscyclus of op peildatum). Mogelijk om te selecteren op gemeente, meerder gemeenten of geheel Nederland.

Een bestand van heel Nederland is permanent beschikbaar met een vertraging van maximaal één maand. Bij een abonnement bestaan twee varianten: óf periodieke (maandelijks/dagelijks) levering van de wijzigingen ten opzichte van de voorgaande levering óf maandelijks een levering van de een totaalstand.

BAG Extract op website Kadaster.
ProducttypeHerhalende gegevenslevering: tijdsgedreven (abonnement), Eenmalige uitgestelde gegevenslevering (bestand of bericht)
Zoekingangengemeente-ID
Verstrekkingalle attributen kunnen worden verstrekt; zowel actuele als historische gegevensWeergave van een feit, begrip of aanwijzing, geschikt voor overdracht, interpretatie of verwerking door een persoon of apparaat. Het betreft hier alle vormen van gegevens, zowel data uit informatiesystemen als records en documenten, in alle vormen zoals gestructureerd als ongestructureerd
Interfacebeheerder-machine
Levertijddirect
Leveromvangomvangrijk
Herhalingherhalende levering of eenmalig
Actualiteitvertraging
Vertraging30 dagen

Relaties

VertrekpuntRelatieEindpunten
BAG/ExtractHeeft bron
  • Gegevenslandschap van de overheid (Let op: pagina bestaat niet.)
BAG/ExtractRealiseert