Meebouwen aan NORA: verschil tussen versies

Uit NORA Online
Ga naar: navigatie, zoeken
(mailadres geupdate, architectuurboard verwijderd)
(in historie geplaatst)
 
Regel 1: Regel 1:
NORA<ref>[[NORA Beheer]] zorgt voor publicatie van NORA, bewaakt de integriteit en helpt bij toepassing</ref> verwelkomt reacties van u als gebruiker om u te helpen met toepassing en om NORA te laten voldoen aan gebruikerswensen.
+
{{Archief}}NORA<ref>[[NORA Beheer]] zorgt voor publicatie van NORA, bewaakt de integriteit en helpt bij toepassing</ref> verwelkomt reacties van u als gebruiker om u te helpen met toepassing en om NORA te laten voldoen aan gebruikerswensen.
 
U kunt uw vraag of opmerking mailen ([mailto:nora@ictu.nl nora@ictu.nl]) of een [[Help/Reageren|reactie plaatsen direct in de wiki]].
 
U kunt uw vraag of opmerking mailen ([mailto:nora@ictu.nl nora@ictu.nl]) of een [[Help/Reageren|reactie plaatsen direct in de wiki]].
  

Huidige versie van 5 apr 2016 om 16:04


NB: Deze pagina maakt deel uit van de Historie van de NORA en kan verouderde informatie bevatten!
NORA[1] verwelkomt reacties van u als gebruiker om u te helpen met toepassing en om NORA te laten voldoen aan gebruikerswensen.

U kunt uw vraag of opmerking mailen (nora@ictu.nl) of een reactie plaatsen direct in de wiki.

Misschien heeft u suggesties voor kleine wijzigingen waarmee NORA verduidelijkt of geactualiseerd kan worden. Denk aan correcties op beschrijvingen, aanvullingen, of voorbeelden uit de praktijk. Wijzigingen zonder impact op het normatieve deel van NORA kunnen eenvoudig verwerkt worden[2].

Ook grotere onderwerpen pakken we graag op. Dit kunnen suggesties zijn om de inhoud van NORA te veranderen; we horen uw argumenten graag. Ook kan uw vraag aanleiding zijn om een onderwerp verder uit te werken in NORA. Zo zijn de onderwerpen semantiek en PSA (Project Startarchitectuur) toegevoegd op basis van gebruikersvragen. Primaire aansturing voor ontwikkeling wordt door de NORA Gebruikersraad gedaan; u kunt ook contact opnemen met de vertegenwoordiging van uw domeinarchitectuur.


Referenties

  1. NORA Beheer zorgt voor publicatie van NORA, bewaakt de integriteit en helpt bij toepassing
  2. "Mineure wijziging", zie Wijzigingsproces NORA